na to mame nakupni poradnuPůvodně odeslal Hazo
jinymi slovy dejme prostor lenostiPůvodně odeslal Hazo
chapeme sa. ten velky thread je tu prave na zakladani odpovedi. to ze jsou lidi lini je jejich problem. uvedu svuj priklad, vsechno ohledne sve desky jsem ze dvou megathreadu vypreparoval a dal do strucneho vytahu. stejne se najdou lidi, kteri to ignoruji. davam takovou moznost i jinym, jenze on se bohuzel malokdo najde, kdo se s tim chce babrat...Původně odeslal Hazo
bohuzel se moc nesnazis. promin, ale stejne jako stovky dalsich, ktere jsem lockl.Původně odeslal Hazo
hmmm uz davno nejsem odbornik a dost spoleham na ty, kteri se v tom pohybuji stale ( nebudu jmenovat, abych nahodou nekoho neurazil tim, ze na nekoho zapomenu. ale urcite kazdy, kdo navstevuje me sekce vi, o kom mluvim ). dneska z casovych duvodu jsem rad, ze zvladam opravdu jen moderovani a to jeste 80% casu zabere bazar. nicmene jsem si sam na sobe vsiml jedne veci. prijdu-li na jakekoliv forum, tak prvni co ctu jsou pravidla a spol. kdyz chci odpoved, tak prvni co delam je hledani. pokud najdu tema, ktere se zabyva problematikou, tak prispivam do nej. atd. tak a ted mi rekni, kde je tedy chyba? ve me nebo v tech co si stezuji na lockle thready?Původně odeslal Hazo