Citace Původně odeslal Hazo
ja som nekupoval Procak do Socketu A... Proste sa mi naskytko vymenit moj Sempron 2400+ za Bartona 2600+ (doplatok asi 600Sk)...
na to mame nakupni poradnu

A pokial ho uz Moderator LOCKne, nech teda napise ako posledny prispevok do lock treadu aj linku NA KONKRETNU ODPOVED (ked uz to LOCKUJE-teba by mala niekde existovat...), KDE SA TEN KONKRETNY PROBLEM RIESI ...
jinymi slovy dejme prostor lenosti

Proste nelokovat a nepresuvat tready, v ktorych sa niekto pyta na konkretny problem s kusom HW do nejakeho MEGATREADU, kde njeje na dany problem dana odpovet... chapeme sa
chapeme sa. ten velky thread je tu prave na zakladani odpovedi. to ze jsou lidi lini je jejich problem. uvedu svuj priklad, vsechno ohledne sve desky jsem ze dvou megathreadu vypreparoval a dal do strucneho vytahu. stejne se najdou lidi, kteri to ignoruji. davam takovou moznost i jinym, jenze on se bohuzel malokdo najde, kdo se s tim chce babrat...

uz neviem ako to mam vysvetlit o to som sa cely cas trosku snazil...
bohuzel se moc nesnazis. promin, ale stejne jako stovky dalsich, ktere jsem lockl.

Viem, ze mISHA a ini su odbornici na slovo vzaty,klobuk dolu pred nimi a ich robotou tu, len sa mi niekedy zda akoby zabudli, ze aj oni neboli timi odbornikmi odjakziva... a akosi zabudaju na nas - sprostejsich....
hmmm uz davno nejsem odbornik a dost spoleham na ty, kteri se v tom pohybuji stale ( nebudu jmenovat, abych nahodou nekoho neurazil tim, ze na nekoho zapomenu. ale urcite kazdy, kdo navstevuje me sekce vi, o kom mluvim ). dneska z casovych duvodu jsem rad, ze zvladam opravdu jen moderovani a to jeste 80% casu zabere bazar. nicmene jsem si sam na sobe vsiml jedne veci. prijdu-li na jakekoliv forum, tak prvni co ctu jsou pravidla a spol. kdyz chci odpoved, tak prvni co delam je hledani. pokud najdu tema, ktere se zabyva problematikou, tak prispivam do nej. atd. tak a ted mi rekni, kde je tedy chyba? ve me nebo v tech co si stezuji na lockle thready?