Citace Původně odeslal Dismembered
Jediným problémem je tedy kvalita Lite-On vypalovaček obecně, pamatuji si dobře, jak mi peta303 rozmluvil 1673S právě kvůli nevyrovnanosti mechanik. Jedna pálí brilantně, druhá špatně. Při mém štěstí bych určitě narazil na druhou variantu, tudíž nedoporučuji ani sobě, ani nikomu z mých známých nákup Lite-Onu. Ovšem toto by asi lépe vysvětlil peta303, proto počkejme raději na jeho vyjádření
Problém je, že takováhle variabilita je u všech značek. Před koupí jsem si hodně pročítal diskuze a nestačil se divit - jedni ten samý model chválí, jiní naopak zatracují. Ono u Liteonu jde taky o to, že on se učí vypalovat - s posledním firmware JS0C mám o hodně lepší výsledky než dříve a navíc se mi podařilo úplně úžasně vypálit některá média - naučený způsob uložený ve firmware jsem si uložil na disk a teď když chci pálit skvělou kvalitou, ono naučené nahraju do firmware a zase to jede skvěle - kdybych to neudělal, mohla by se kvalita i zhoršovat.

V tomhle vidím u Liteonu velkou výhodu - uděláte pár výpalů, vyzkoušíte v KProba a pak pomocí utilit z Codeguys zazálohuje firmware ve stavu, kdy dává skvělé výsledky.