Citace Původně odeslal MadCap
tak riesime tu OT, ale ziskal si nejaky ten vykon naviac, odhadom 20%, teplota sa hodi, tichsie chladenie tiez, za liter to je este pomerne obstojna investicia takze si magor len trosku pretoze rves prachy do pc (/joke)
Mno MadCap, asi si moc necitalten moj prispevok... ja som nekupoval Procak do Socketu A... Proste sa mi naskytko vymenit moj Sempron 2400+ za Bartona 2600+ (doplatok asi 600Sk)... Ak by som mal kupovat komplet novy komp (teda aj novu 64bit architekturu) nebolo by to za 600 ale aspom za 6000,- takze tolko na margo flame Madcap vs Grizzzzly...

Ale o to tu neslo... mne hlavne ide oto, ze pokial sa v threade riesi nejaky KONKRETNY PROBLEM KTORY NJEJE VYRIESENY V INOM THREADE (nejakom NORMALNOM, teda nie multitemovom megatreade), aby sa to nelokovalo a nehadzalo niekam do ... A pokial ho uz Moderator LOCKne, nech teda napise ako posledny prispevok do lock treadu aj linku NA KONKRETNU ODPOVED (ked uz to LOCKUJE-teba by mala niekde existovat...), KDE SA TEN KONKRETNY PROBLEM RIESI ...

Proste nelokovat a nepresuvat tready, v ktorych sa niekto pyta na konkretny problem s kusom HW do nejakeho MEGATREADU, kde njeje na dany problem dana odpovet... chapeme sa uz neviem ako to mam vysvetlit o to som sa cely cas trosku snazil... Viem, ze mISHA a ini su odbornici na slovo vzaty,klobuk dolu pred nimi a ich robotou tu, len sa mi niekedy zda akoby zabudli, ze aj oni neboli timi odbornikmi odjakziva... a akosi zabudaju na nas - sprostejsich....