Citace Původně odeslal MadCap
a keby hitler spadol z rebrika jak natieral tie berlinske byty ci co to robil, mozno by nebola 2.sv. vojna ... keby to niekto vehementne vedel, napisal by ti SZ ci odpisal do toho velkeho threadu ....
keby si kazdy zalozil thread na svoj problem a pouzil to obligatne "nemam cas hladat, nemam cas citat" tak tu mame 1500 novych threadov denne a napr. ja by som presiel do stavu "nemam chut odpoved kazdej lenivej lame"
ako serte nato... zamykajte, presuvajte dalej o 106... Ja si naozaj myslim, ze taketo diskusie su hlavne o tomto :
1; poradit uplnym lamam (a uplna lama casto nevie co a jaq, neorientuje sa, je proste mimo, taq casto vytrobi tread ktory Vy - majstri sveta - locknete s odkazom na megatread, kde sa lama strati....)
2; usetrit cas ludom... ja napr. naozaj niekedy nemam cas preliezat megatready a kedze nie kazdy pise dokonale (tip mboardu, seriu procaku atd), niekedy ani ten SEARCH ti moc nepomoze a tu sa zase dostavame k LAMAM - nevie dostatocne dobre napisat vyhl. kriteria aby sa dobral nejakeho vysledku..... a sme pri bode 1;....

Z tychto dvoch bodov vypliva, ze Vy ako majstri sveta by ste mali byt ti, ktori si v zaplave treadov dokazu vybrat tie, ktore Vas zaujimaju (ci uz cez SEARCH alebo inaq...) a ci uz niekomu odpisete... mno to je na Vas, ked neodpisete Vy, odpise niekto iny (like Semik sayz)... mozno keby Ste vzdy, ked niekoho zdrbete - mu radsej odpisali na problem

Tym nexcem povedat, zeby Ste top mali uplne nexat plavat a ze by Ste tu nemali udrziavat nejaku zakladnu "hygienu"... len sa mi zda, ze uz sa tom sem-tam prehana a poznate tu teoriu , ze alergie (na prirodne alergeny) su len produktom prehnanej hygieny zapadnej civilizacie za poslednych 100rokov... Mno aby skrz tej hygieny nezostalo vela ludi na toto forum alergickych....

Co sa nazvov treadov tyka - suhlasim.. mali by byt co najviac vystizne...

toto som len tak na zamyslene skusil zalozit... a uz HOWK - dohovoril som