Citace Původně odeslal palino99
Citace Původně odeslal mrnin
Zatim to mam kratce, ale bad pixel zadnej,obraz peknej, nijak to nemaze ve filmech ani v UT04 sem si nevsiml.
Tak mna tento panel tiez zaujal, hlavne cena. Len mám obavy o odozvu, čítal som totiž nejaké testy Neovo M19 na svethardware, ktorý by mal byť lepší od F419. A neodporučili ho dokonca ani na filmy a na rýchlejšie hry už vôbec. Ja síce veľmi hry nehrám, ale filmy pozerám pomerne často.. môžeš napísať ešte nejaké nové dojmy po "trochu" dlhšom používaní? btw. aký je obraz na analogu? diky moc
Jeste se ratim k tem 75Hz na DVI, zjistil jsem, ze je to normalni, ze to tento lcd zvlada i na DVI na 1280/1024*75Hz
Odezva mmi pride v pohode. Hral sem demo F.E.A.R. a pohoda, na filmech sem si taky niceho nevsiml. Klidne bych ti to doporucil jak na film i hry.
tady je recenze starsiho typu s 25ms http://www.svethardware.cz/art_doc-6...30042C42C.html

Jo a na analog sem to ani nezapinal, sem spokojen pres dvi, tak sem to uz netestoval.

Urcite bys nasel i lepsi panely ale toto za 8,5k s DPH me staci napsrosto na vse.Nenasel sem na tom nic co by mi nejak otravovalo zivot, ci nejak vadilo pri hrach/videu.