Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Reinstalace systemu bez cdrom/floppy

Standardní Reinstalace systemu bez cdrom/floppy

Mam nasledujici problem: notebook bez cdrom a floppy, na nem WinXP Pro, chtel bych downgradovat na Win2k Pro. System mi neumozni spustit instalaci systemu, protoze chci instalovat nizsi verzi. Jak to ovsem udelat na notebooku bez cdrom, floppy a bez moznosti nabootovat ze site (starsi notebook)? Redukci bohuzel nemam. Pres google jsem objevil utilitku, ktera umela udelat jinou partition jako bootovaci a nastavit boot manager, bohuzel nesla stahnout. Nezna nekdo neco podobneho?

Standardní Re: Reinstalace systemu bez cdrom/floppy

Citace Původně odeslal aja
    Mam nasledujici problem: notebook bez cdrom a floppy, na nem WinXP Pro, chtel bych downgradovat na Win2k Pro. System mi neumozni spustit instalaci systemu, protoze chci instalovat nizsi verzi. Jak to ovsem udelat na notebooku bez cdrom, floppy a bez moznosti nabootovat ze site (starsi notebook)? Redukci bohuzel nemam. Pres google jsem objevil utilitku, ktera umela udelat jinou partition jako bootovaci a nastavit boot manager, bohuzel nesla stahnout. Nezna nekdo neco podobneho?
    no tak aspon usb-cka ten notas ma, nie ?
    1. zozen si usb kluc 512MB a nakopci tam celu instalacku w2k a sprav nech to je bootovacie. potom iba v biose povolis usb-disk-boot a hotowo

2. ak by si mal mensi usb kluc, tak by som tam nahodil boot-win98 a za predpokladu ze disk, na ktorom je intalacka w2k je non NTFS, tak by som spustil rovno instalacku

Standardní

U tohoto notebooku se do biosu da dostat jedine tim zpusobem, ze spustim ve windows utilitu, ktera mi umozni bios editovat, ale bootovani pres usb zde nastavit nelze

Standardní

Rozdelit disk na 2 particie, na druhu nainstalovat winXP ako druhy system (len netusim ako bez CD, kedze instalacia si ho vzdy opyta). Potom zmazat prvu particiu.
    Dalsim riesenim je strcit disk do ineho NB/PC a po nahrani suborov pri instalacii ho vratit do povodneho NB.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

partisn medzik, rozdelit na dve partisny (velkou a malou (2g)), na malou nalejt instalacni cd, nahrat dos bootsector a nastavit jako bootovaci. pak uz jen nabootovat do toho dosu, pustit instalator a nemel by bejt problem ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Axel: nechci tam uz znovu instalovat XP, ale downgradovat na 2k, coz mi XP nedovoli.
    Fox!MURDER: zkousel jsem to pres MKBT, ale nejde to.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání