Pozri poviem ti to inak. ten shop co spominas patril medzi prve lelektornicke obchody v SK. mylsim ze sortiment maj ustale v pohode aj ked vie mze stale to rozsiruju ceny bezne. nieco lacnejsie nieco drahsie ... zial pod nakup sa neda ist. uplne ma fascinuej jenda vec ... ze to chlapibi uplne sam. Kamo nekritizujte sksute urobit nieco podobne starat sa o nakup, o zasielky, o papiere .. o to ak ovam nadavau ludia ... si to vysksuaj a potom nieco vrav. podnikanie na SK je uplne o nicom a cudujem sa tomu manikovi ze to este tunaka robi. na jeho mieste, s jeho vedomostami, s jeho know-how idem von. proste ludia nekrytizujte len ale sa pozrite aj za to co je za tym vsetko. viete kritizovat viem aj ja aj mne sa tam kopec veci nelubi ale aj lubi. neda sa robit vsetko snazi sa .. to musiote uznat. ja so mbo lstale spokojny, ziadny poblem ... dosl oaj ked neskor ale doslo. terza so msi objednaval na druhy den so mmal tova chladic. snazi sa posiela uz zasielky napr. cez UPS * zasileku mas na druhy den doma. kazdemu odpisuje ak nie je tovar skaldom ... atd... kamo povie vam vetkym ... ked mu napsiem o polnoci tak mi o polnoci odpise. nevie mci nespava alebo co ... ale klobuk dole.

Odpověď s citací