Clovece ja uz fakt nevim co vlastne chces? Ze se bezne neco nekam nedava, ze se to tyka stisnenejch casu apod. o co ti vlastne jde? Mas vysokou teplotu? Vyssi nez si mel na predchazejicim mobo? Mas dobre umistenejch chladic a CPU? Vys, mozna to bude tim, ze ta teplota je skutecne takova, jaka je a vymejslelo si to cidlo predtim, lol kazdopadne nevim co by ti bylo platny, ze by ti to ukazalo nizsi teplotu, nez ve skutecnostu je? Ja myslim, ze todle by byla i tak ta lepsi moznost, pokud to pise vic nez musi! Ja mam na NF7 s AXP1600+ a TT V7+ taky teplotu okolo 50°C a to mam o kus lepsi chladic, takze si tam proste pridej jednu, dve zpomaleny 80ky, pokud to pomuze nebo investuj do ASIII pasty, ale vylevy o nejakym zklamani, zejmena kdyz tu do tech threadu tak koukam, si muzes nechat, protoze jsou dost onicem. Jediny co bych udelal jinak je vetsi pasiv na mobo chipsetu skrz o/c a vetsi mozne hodnoty napeti pro vsechno, jinak dost slusna mobo, jo a jeste by nebylo od veci aby ta 6ch zvukovka slapala jak ma thats all. Jeste me napada jedna veta, ale tu sem, prozatim, jeste nenapisu!?