Ok pozri ja som ho dal prec ... tak mi dajte prec moj rank a je to. Aj ked to stym nema nic spolocne co ja chcem vediet. Zase to je o zakecavani atd ... bla bla .. uz ma to nebavi.
Pribudaju tu same posty ktore su skoro OT .. a nieje nikdo schopny mi odpovedat normalne. Aky to ma vyznam sa tu svami bavit o nejakej spravedlivosti a o nejakych pravidlach ked ani sami neviete za co to vsetko ? Fakt to straca zmysel ak si ani neviete uznat, ze co sa tyka podpisu tak som v prave .. nech sa vam to paci alebo nie. Dokonca by som povedal, ze by ste mali porozmyslat co je to za ludi medzi vami panmi modami. Ja som si aspon narozdiel od vas pripustil chyby ktore som spravil a snazim sa to urovnat, kdez to vy to tu radsej budete ochcavat bezduchymi narazkami viz posledny mishov post (som myslel ze si aspon jak tak vpoho .. ale tym meinlom si sa fakt pochlapil) ..
Dufam ze to tu nechate ako pekny priklad, ako si tu sami vladnete. Samozrejme nech si kazdy z vas zoberie to svoje na seba.
Dakujem pekne za vypocutie a pochopenie ... a hlavne za nestranne a spravodlive jednanie. A uplne najviac za vsetky "zodpovedane" otazkyze ?
Takze ak mi neviete odpovedat na moje jednoduche otazky tak svami tuto diskusiu koncim .. pretoze diskusiu na takejto urovni fakt viest nemusim. Ja o voze .. vy o koze. A samozrejme urcite si na mne este zamlsate (teda misha urcite) .. tak si to dajte![]()