Citace Původně odeslal mISHA
tak predne. mel jsi podpis porusujici pravidla. po upozorneni na nej ( a hromade opravdu mimocestnych "kecu" ) si reagoval tak, jak jsi reagoval. ten podpis byl velice prijemny.

ohledne dalsich veci. co trebas pravidlo zakazujici nicnerikajici prispevky v podobe napriklad smajliku? zrovna dnes jsem je odstranoval z amd sekce.

neni nutne ti nic dokazovat. pravidla tu jsou od toho, aby se dodrzovala. paklize je dodrzovat nechces, tak pak pocitej s takovym vysledkem, jaky nyni je.

EDIT: tvuj posledni odstavec ( ohledne tech komplexu ) se hodi spis na tebe. nejdriv si prosim zamet pred vlastnim prahem.

EDIT2: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70027

Administratori si vyhrazuji pravo pozadovat smazani (popripade smazat) ci upravu podpisu nevhodnych, neslusnych, neodpovidajicich pravidlum, nebo podpisu extremne vyraznych, ci podpisu, ktere by mohly obtezovat ostatni uzivatele fora.

Tak pockaj. Ja mam vsetko doma vporiadku. Ale asi ty nechapes oco ide.

Ano mal som podpis ktory porusoval pravidla. Ved som to priznal. Ale ide oto, ze som si ho zmenil xy hodin predtym, ako som dostal podminku ho zmenit. Je to tak ? ved este stale mam cas a ue ho mam ok ne ? To ze uz aky mam podpis ja moja vec ak je podla pravidiel, co bol. Ak sa niekomu ale nepacil (co vieme preco tak niekdo rychlo reagoval) tak ok .. priznavam zmenil ho tak ok. Nebol sice prijemny, ale nebol prosti pravidlam. Takze co som porusil ?

A nicnehovoriace prispevky fakt nepostujem. Ak tak tam mam pripomienku a smajlika. Cisto smajlikov nedavam. Ked tak uzkaz inak je to zbytocne.

Nemam rad tieto bezduche keci ... ze nic nemusis dokazovat. Prosim ta ukaz mi uz kde som porusil ake pravidlo, na ktore ste ma upozornili alebo ste ma vobec museli upozornit a ja som ho dalej porusoval. Vsetko co ste chceli som splnil.

Bol by som rad keby ste mi proste objasnili jadnanie .. viz ran najprv do dredu, potom zrazu zmizlol. Co som porusil. Ako to ze som dostal ultimatum do zajtra, a aj ked som si podpis zmenil hned, tak som dostal rank ? dik