Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: Azureus ako nastavit ako stahovat please help

Banned
    Vliv
    0

Standardní Azureus ako nastavit ako stahovat please help

Cafte asi som taaaaakto velka lama ked neviem ani nastavit taky blbby program ako je azureus.
    doteraz som frcal na dc++ ale po vecnych problemoch s nim som sa rozhodol zmenit ho za iny.
    ALE stiahol som si slovensky azureus, stiahol som si nejake torrenty veci ktore som chcel stiahnut podla instalacie som dal port 6881 a ked som chcel stahovat tak mi furt svietila bud cervena alebo zlta ikonka smilika

neviem ako to mam nastavit aby mi to stahovalo pripadne co som neurobil alebo urobil zle?

dakujem vam vopred za vsetky rady ktore mi poslete
    caute

keby niekto chcel pripadne mne konkretne poslat nieco tak scarinko@gmail.com

dakujem

Standardní

zacni prosim davat v skole pozor na hodinach Slovenskeho Jazyka a specificky potom aj na slohu (to bude asi sucast Literatury) to len tak na okraj >
    a potom by bolo fajn keby si si precital navod k azerusu (http://azureus.sourceforge.net/doc/A...er%20Guide.htm) mozno je dokonca v programe aj slovensky, potom by si mozno aj nieco vedel o tom, na co je ten port dobry a preco ti svieti nejaky xixt na cerveno alebo zlto
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Banned
    Vliv
    0

Standardní

no dobre ale ma niekto nejaky konkretny navrh na to aby som to nemusel hladat aby mi to vysvetlil niekto trochu zrozumitelne dakujem

co s tym slohom?

Banned
    Vliv
    0

Standardní

to ctrl_j ten som videl a nic

ja potrebujemvediet ako je to stymi portami lebo na kazdom mi to vyhadzuje chyba NAT alebo nemozem otestovat

Standardní

Citace Původně odeslal scarinko
    ja potrebujemvediet ako je to stymi portami lebo na kazdom mi to vyhadzuje chyba NAT alebo nemozem otestovat
    Tvuj provider na tebe musi presmerovat nejaky port, aby jsi byl "pristupny" z vnejsu. Jde to samozrejme i bez toho, ale stahovani je radove pomalejsi.

Nebo mit verejnou IP.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

ale mne tonejde vobec

Standardní

tvoj problem ale nie je v azeruse, ale v sposobe ako sa pripajas na internet (mimochodom si ho neuviedol) a aj tak si myslim ze najvacsia brzda je medzi stolickou a monitorom
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Banned
    Vliv
    0

Standardní

ha ha ha
    pripojenie je asi take ze firma petrzalkanet nas panelak pripojila na internet takze to bude asi mikrovlnka rozvadzana púo kabli
    a mam stalu dynamicku adresu IP

este nejaky iny udaj?

Standardní

Predpokladam, ze ji nemas verejnou. Vidis, ja verejnou IP taky nemam. Presmerovane porty na sebe taky nemam a Azureus mi funguje

Co tak se podivat na jejich Wiki hm? http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/NAT_problem

Banned
    Vliv
    0

Standardní

ale ja zas tak dobre tu anglictinu neovladam v tychto technickych veciach takze keby mi to niekto prelozil alebo mi rovno povedal co mam robit konkretne

Standardní

ale ja zas tak dobre tu anglictinu neovladam v tychto technickych veciach takze keby mi to niekto prelozil alebo mi rovno povedal co mam robit konkretne
    a nema ti niekto prist to nastavit az do domu a popritom este poupratovat izbu alebo rovno aj prektovat procesor? uc sa ...

Banned
    Vliv
    0

Standardní

a ze forum
    ze pomozeme ti tu
    pche
    vsetci ste svine na co ste tu?
    keby vam tak radili ako radite vy mne

to je take tazke napisat toto urob tak hento daj tak tam napis to odklikni toto?

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Tak mladej, prave sis velmi nahlas rekl o BAN na foru, takze laskave hodne rychle sklidni hormon. Kdyz neco chci, tak slusne pozadam a predevsim projevim vlastni iniciativu. Kdyby tve IQ bylo alespon prumerne, nalezl bys jen tu na 4u spoustu informaci co se tveho problemu tyce nemluve o tom ze tu mame googla.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

ja som sa najskor slusne spytal niekolko krat a ked niekto povazuje za radu ze mi da link na nejaku anglicku stranku tak nech sa nehneva ale...
    a este som poprosil nikoho ci by mi to nemohol vysvetlit slusne ze nerozumiem tak dobre anglicky ale kazdy si tu len srandu robi a konkretny skutek utek

Standardní

Zluty ksicht = muzes stahovat(pokud jsou seedi) = stahujes (ale pomalu) = takze kde je furt problem?

Pokud potrebujes na sebe presmerovat porty, musis za svym providerem.

Jinak silne doporucuju FAQ - Umime vyhledavat a taky zdejsi FAQ.

A predevsim trosku vlastni snahy

Banned
    Vliv
    0

Standardní

mam zluty ksicht a nedela to nic ani pomaly

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Kamarat ide tiez na Petrzalka nete a vyriesil to tak, ze taha len z webu Pokus o nejaku P2P siet je beznadejny ...vsetko blokuju, tak ze na tvojom mieste by som to uz neriesil a tahal len f HTTP/FTP .. Torrenty ci daco ine ti proste nikdy nepojde poriednou rychlostou. Daco ako RoburNet

Standardní sakra

do riti dobre konecne niekto s poriadnou informaciou nevadi
    vdaka
    sak ja im napisem pekny mail haj.zlom

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

chodte vsetci do pice aj tak tam nikto nic nevie a keby aj vedel tak
    nepomoze lebo ste obycajne kurvy a ban si davajte kolko chcete ked som
    v kaviarni sa prihlasim pod inym menom a mozete ist do pice taky
    bordel tam narobim ze sa poserete
    a tomuhle malymu spratkovi, ktery ani nedokaze prelouskat par anglickych slovicek chcete radit?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

a ty mas co na tym tvojim obrazkom napisane

ty tago

Vliv
    357

Standardní

kdybys dokazal cist, tak bys vedel proc ho mam. ale to ty zrejme nedokazes, jak uz jsi nam tu ukazal. takze zanechej osobnich invektiv a zkus zacit nejdrive u sebe ( hlavne proto, ze ty ho mas na puvodnim nicku take, ale za presny opak toho, za co ho mam ja ).

urcitou podminkou existence tady na foru je pocatecni vedomost a !!hlavne!! schopnost umet vyhledavat.

NIKDO ti nebude odpovidat jen tak na prvotni otazky, kdy ani nejsi schopen ( sam pro sebe ) hnout prstem a zkusit si neco zjistit. pokud si myslis, ze tu jsou poskoci, tak se hodne mylis.

Standardní

pocuj si myslis ze ked si tu mozes rozdavat bany ze si tu ako sef s uvedomte vy najskor
    dali ste mi ban za to ze som sa v bazare nieco opytal
    sa zamysli na tym
    v obchode sa tiez pytas na veci a nekupujes to rovno ked o tom nevies

Vliv
    357

Standardní

takze sice to tu nema co delat, ale udelame to verejne.

1) dostal si upozorneni na to, ze v bazaru nemas co delat a ze tam existuji nejaka pravidla
    Citace Původně odeslal mISHA
    takze zacneme tim jednodussim. tvuj podpis neodpovida pravidlum podpisu ( ve zvolenem typu pisma je povoleno pouze 3 radky ). takze si ho prosim zmen driv, nez ti bude smazan.

druhou veci je bazar. doporucuji ti precist si pravidla bazaru. NEMAS opravneni tam JAKKOLIV prispivat. toto ber jako DURAZNE upozorneni.

pekny den
    pardon pardo nechcel som tu nikoho nastvat som nevedel ze sa nemozem zapojit

podpis zmenim len som myslel ze to bude takto prehladnejsie

prepac
    2)zacal si se tu chovat tak, jak si se tu zacal chovat ( videt v tomto threadu, staci cist od zacatku ). za to si dostal tago.

3) hned na to jsi se opet ukazal v bazaru. protoze uz si mel durazne upozorneni a k tomu jsi za vulgarnosti dostal tago, tak jsme pristoupili k predposlednimu trestu, cimz je podminecny ban.
    jak moc mam zduraznit, ze NEMAS opravneni tam JAKKOLIV prispivat? v pravidlech je to dokonce cervene. holt ti to musime pripomenout jinym zpusobem. uz mas rank, tak rovnou preskocime druhe upozorneni a dame rovnou ban.

dobrou noc
    co?
    preco?
    sak som sa len opytal
    je k tomu nejaky komentar?

4) mail, ktery jsem uverejnil nahore v jednom z predchozich postu.
    Citace Původně odeslal Marian Samuhel
    chodte vsetci do pice aj tak tam nikto nic nevie a keby aj vedel tak
    nepomoze lebo ste obycajne kurvy a ban si davajte kolko chcete ked som
    v kaviarni sa prihlasim pod inym menom a mozete ist do pice taky
    bordel tam narobim ze sa poserete
    tomuhle rikam inteligentni vyjadrovani hodne dospeleho cloveka. tim se chces prezentovat? tohle je chovani dusevne nedospeleho jedince. jestli je to tvuj zivotni cil, tak potom gratuluji, urcite z tebe maji rodice radost.

pekny den

mISHA
    a nasledne na to tva registrace jako uzivatel scary a hromadne pouziti slova "pica" a po dalsim banu opet registrace jako scarinko7
    Citace Původně odeslal scarinko7
    fuck you bastard
    som ti vravel ze ti to nepomoze
    tak a ted mi rekni, kdo ma pravdu?

Standardní

no co kdo?
    no ja ne
    a zasa ti ten ban nepomohol tak uz sa na to vykasli

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání