No ak to chces fakt na okrasu a este ktomu plug&play .. tak by som bral asi toho zalmana plus .. u ktoreho to mozes dat aj na chipset a grafiku. Dnes je hlavne vyborna vec wb na grafiku, pretoze tie stock chladice od vyrobcu su velmi malo ucinne a hlucne. A dnesne high-end gk topia viac ako dnesne CPU

Inak by si aspon mohol zacat rozmyslat o niecom fakt lepsom. Ti tu hodim nieco co je NE-homemade :
radiator : bud NexXxoS Xtreme I alebo NexXxoS Xtreme II alebo NexXxoS Xtreme III .. podla toho kolko by si nasiel miesta. U toho dvojiteho a trojiteho by stacilo pouzit nejake dobre fany (napr. Papst) na 5V ktore niesu vobec pocut (sice nechces vobec fany, ale o tychto by si fakt nevedel), a uchladilo by to uplne krasne. Len by som podotkol ze radiator (alebo ine medium) je najdolezitejsia cast u vodnika.
Pumpa : uplne vpohode staci EHEIM 1048 popripade sa da vybrat nieco na 12V .. alebo nieco uplne ine. Urcite nieco tiche.
Bloky : to je skoro jedno ... nieco co sa ti paci, aj ked najlepsie by bolo nieco od Radka-b alebo Galaxiho. Bohuzial maju toho moc a prave nejak moc nevyrabaju.
Expanzka/Res : tu by bola najlepsia cesta Trodasov Res, ale bohuzial tiez prave nevyraba. Takze by som asi vybral asi z caseking respektive by som sa po niecom pozrel.
Ostatne veci ako hadice a tak sa daju uz vpoho zohnat tu.