jo ale za 1) psal jsi tady ŽE TUNING NEVIDÍŠ ŽÁDNÝ a já Tě odkázal na stránku projektu. protože tady jsem obecně v sekci casemodding. Vypínače to nejsou ty typické trapácké, co se v casech objevují často (i v devilovi), ale jak je vidět, tak....

jsou to seciální krátké přepínače do DPS, které se liší tím, že mají pěkné krátké páčky a na panelu není zepředu vůbec vidět nějaký rušivý závit ani matička, takže asi tak navíc každý přepínač tam má svou funkci a mě šlo primárně opět o VELMI TICHÉ pc, kde jde slyšet max. klepot hlaviček disku (mimochodem MAXTOR je fluid + taky ztišený seek utilitou) a poté šum, když se točí cd (nezpomalené)

přepínače nejsou dávané do záslepky, ale jelikož v chiefu už chyběla pozice, jsou přímo v předním panelu case, opticky je to ale uděláno do černa, aby to navazovalo jako součást mechanik

to, že do case nebudu extrémně vrtat a pilovat, jsem zdůvodnil hned na začátku, proto jsem vybral chiefa, který je povedený už od výroby a s chlazením problémy nejsou. To, abych ho doprasil nějakou dírou, jako třeba ten strop u Commandera nebo vykousávané díry vzadu, to nebylo zapotřebí...

vše je v taktu včetně biosu grafiky, vše šlape, je to tiché a ve hrách ten hluk zaplých větráků už prostě vadit nesmí, tam to toleruju

navíc to, že bočnice ukazuje zdroj a vzpěru, to se mi právě líbí... - ukazuje syrová drsná střeva kompu... nechápu, co je VIETNAM na case, kde je vidět na zdroj a vzpěru - zdroj tam bude ve finále zlatě eloxovaný nebo černý... jako aby bočnice ukazovala jenom průhled na cpu a ramky, to fakt nemusím ... tahle bočnice je už od výroby dost povedená, jinak by pro mě opravdu nebyl problém nachystat předlohu pro lasercut.

stará verze pro devila

šlo mi o to, udělat decentní mašinku a to se povedlo, je to tak, jak jsem si představoval a neboj se, že chief nejde zprasit: http://www.pretaktovani.cz/text/CmmCerven2.asp

to, že umíš pěkně kreslit už jsem Ti chválil v dredu o ideálním hliníkovém case, tak nevím, co to dělá tady fotky respect