Ahoj..
Za prve: prolezl jsem hromadu diskuzi to tomto fenomenu tady na foru + nekolik na googlu....
Za druhe: nic nepomohlo.
sestava - cerstve sestavena: sempron64 s754 + Asus k8v-x SE, 512MB kingmax ddr433, 300GB Maxtor ata133, DWD/RW LG gsa4163, Radeon 9600se, 400W ec zdroj (na tutosestavu v pohode staci...)
Cisty disk - rozdelen v Ranish partition manageru 2.40, boot z CD WinXPsp1, ok, instalace do prvniho vyzadovaneho restartu OK a potom suxx NTLDR chybi. Pritom TAM JE! (sem se dival) Ani fixboot, fixmbr nepomohly. (disk je v biosu spravne detekovany). Tak jsem se nasr.. a vzal jsem ho k sobe domu. Vse samozrejme bez problemu. Prinesu zpatky surovou instalaci WinXP a zase
. zase boot z CD oprava instalace, prihlaseni k instalaci poslednich windowsu, fixboot nic fixmbr nic, zkopcit ho tam manualne z instalacniho cd x/i386/ntldr nic..... Bud jsem blbej ja nebo ta deska/windowsy. Zkousel jsem i jine IDE kable, s/bez dvd mechaniky, master/slave....
Uz si fakt nevim rady ..... Zitra jeste flashnu posledni bios. Stale se ale drzim nadejeale vsechno ma sve meze.. Pak jim poslu desku zpet za penize (do 14 dnu od koupeni)
nejake jine navrhy
![]()