Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Zkušenosti s objednáváním Asus notebooků...

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní Zkušenosti s objednáváním Asus notebooků...

Objednal jsem si noťas od Asusu řady M6VA a po dvou týdnech je stále dodací lhůta neznámá. Tak jsem se jal zjišťovat jak to je s dodávkou tohohle zboží. Kontaktoval jsem několik obchodníků z různých e-shopů a podle informací, které mi byli ochotni a schopni poskytnout to vypadá tak, že Asus sbírá objednávky a jednou za 14 dní je vyřizuje, tj. že dodá ty které byli zadány před 14 dny a přijímá další. Z toho jsem vydedukoval, že v tom nejlepším případě bude dodání mého noťasu trvat 4 týdny. Proto se ptám, má někdo zkušenosti s nakupováním noťasů od Asusu a jestli ano, je to tak jak jsem to vydedukoval? Díky za odpovědi ...
    KT600, AthlonXP 2800+ , 1GB DDR333, R9800pro, HDD Seagate baracuda 120GB SATA, Baracuda 60GB ATA100, 30GB ATA66, SB Live! 1024 & EIZO FlexScan L557

Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    277

Standardní

ASUS notebook mam a co se tyka dodavky tak nebyl problem, nebot jej meli na sklade i v Praze (ASUS V6V), ale jakakoliv komponenta nebo jakakoliv zmena znamenala cca tyden, jednalo se u asusteam.cz a hlavni sklad, jestli jsem to spravne pochopil, maji v Usti n/L a vozi si to vetsinou sami takze jezdi do PHY tak cca 1x - 2x tydne. Kolega ma taky ASUS a stejne tak jako ja nemel problem a bral myslim taky M6V stejne jak ty
    MadDogTeam - geocaching.com

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Díky moc, na tu sajtu sem měl narazit dřív .... mno a ještě by mě zajímalo jestli ti tu sestavu i upraví? Tím myslím jestli si můžu danou sérii blíže specifikovat, například vyměnit x600 mobility za x700 mobility, rozšířit RAM paměti nebo brát noťas bez předinstalovaného OS? ... už sem tam sice psal, ale kdo ví jestli mi odpoví ....
    KT600, AthlonXP 2800+ , 1GB DDR333, R9800pro, HDD Seagate baracuda 120GB SATA, Baracuda 60GB ATA100, 30GB ATA66, SB Live! 1024 & EIZO FlexScan L557

Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    277

Standardní

mno obavam se ze grafiku ti nevymeni, jinak nemeli problems vymenou pameti, bez jakehokoliv problemu vymena 2x256 -> 2x512 a stejne tak odecetli cenu systemu v pripade ze bych ho nechtel

zkratka koukni co je za moznosti u typu notebooku (myslim jake jsou treba velikosti disku, ci pameti, dvd/cd atd) a to ti myslim "bez" problemu vymeni ale muze se myslim stat, ze na disk, dvd atd budes cekat dyl To uz je na dohode s nima ze Me nabidli moznost vymenny pameti po cca mesici, nebot jsem notas potreboval okamzite a oni nemeli pamet co jsem chtel. Dohodli jsme se ze se stavim za mesic a vymeni mi to na pockani.
    MadDogTeam - geocaching.com

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Takže sem to všechno pozjišťoval. Obchodník mi řekl, že grafiku nemůžou vyměnit, že prý bude někdy na konci září k dispozici model, který mi bude vyhovovat, s dobrou grafikou a bez OS. Vlastně ten samý, ale pak jsem si všiml, že ho mají, sice s WinXP pro na Cybexu, ale i tak za nižší cenu než ten bez OS ve stejné konfiguraci jaký mi nabízel onen obchodník. Takže sem vzal ten z Cybexu, protože je podle ceníku i podle obchodníka skladem ... díky za spolupráci ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání