Už tady mám dva 2,5" disky jeden od Toshiby a druhý od IBM dnes Hitachi.
Už si nevým rady zákazníci si nepamatují hesla prohledal jsem internet a na žádný SW na odpanění hesla v HDD jsem nenašel.
Nějaká zkušenější rada by nebyla? díky
Už tady mám dva 2,5" disky jeden od Toshiby a druhý od IBM dnes Hitachi.
Už si nevým rady zákazníci si nepamatují hesla prohledal jsem internet a na žádný SW na odpanění hesla v HDD jsem nenašel.
Nějaká zkušenější rada by nebyla? díky
Mohol by si trocha ozrejmit co to je heslo v hdd?
Myslis heslo v biose a nejde nabootovat system alebo softwarovo zasifrovane data na disku alebo co?
Kazdopadne na toto sa zaruka nevztahuje ... povedal by som im sorry = novy disk, dobre sa firma nabali![]()
no jedná se podle mě o zaheslovanou fat tabulku dokáže to každý NTB
netuším jak se toho zbavit protože všude jej vidím ale hlásí chybu a njde jakkoliv otestovat ani stáhnout data
v jiném ntb požaduje heslo HDD
A zase jsme lidi tak jsme sice zákazníkům sdělili podstatu a problémi ale zase svěřili nám problém tak se snažíme to vyřešit.
Je lehké jim říct ať jdou jinam
taky řeším takový problém už jsem ten můj HDD 2.5 IBM strčil do NB který nepoužívá zaheslování HDD(386)v biosu je HDD vidět ale pokud nabootuju z diskety tak v fdisku ho nevidí.Ještě uvažuji o redukci 2.5-3.5 a strčit ho do klasického PC.Pokud někdo něco zjistí ať napíše
jediny zpusob jak heslo obejit je napsat si vlastni "firmware" pro ten disk, resp upravit ten puvodni tak, aby si tohohle feature setu nevsimal...
Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)