Tento set vlastním asi týždeň a môžem ho s kľudným svedomím odporučiť komukoľvek kto uprednostňuje pomer cena/ výkon. je to poctivých 50 kg kvalitnej ozvučnice osadenej dynamickými meničmi. Ja osobne ich mám zapojené na ONKYO TX-SR 602 a zvuk je vynikajúci. Predpokladám že bude lepší keď sa dobre "vyhrajú" (tak do mesiaca).Mal som možnosť počuť aj stlpy DREAM 77 ktoré vyzerajú skvelo ale podľa mňa zvukovo málinko za XTI 100 zaostávajú. Podľa ohlasov na nete sú najvydarenejšie DREAM 76 a po nich QX 1000 a QX 900, tie som ale nemal možnosť počuť.
Ja som svoje kúpil v OKAY v Prešove za nejakých 6900,-Sk (čo je vynikajúca cena za 5 takýchto reproduktorov),a zdá sa mi, že Tí chlapci, ktorí to tam predávajú ani poriadne nevedia čo ponúkajú.Keď som ich počul v predajni nebolo to bohviečo.To preto,že boli napojené na nejaké nemastné neslané SONY a rinčala z nich nejaká FM stanica.
Stačilo ich pripojiť priemernými reprokáblami, kvalitný CD prehrávač cez optiku na reciever pustiť "pure audio" a z popolušiek boli zrazu princezné s úžasným zvukom.Tomu kto kupuje ušami a nie podľa značky ich možem doporučiť,aj keď sú vyrobené, ako skoro všetko v Číne.