Původně odeslal PiT
Možná sis nevšiml, ale tohle je za celou dobu druhý rozhovor, na který jsem se odkázal. Málokdy sem píšu vlastní závěry nebo názory, prakticky vše co jsem uvedl najdeš i na rage3d, driverheaven, beyond3d atp. (a nepřipadá mi nutný, abych ke každý zprávě dával pět linků na zdroje... jestli ti nedá spát podezření, že si tu vymýšlím pohádky, můžu to - čistě kvůli tobě - změnit, abys neměl pocit, že mystifikuju).
Tohle je jenom prázdná fráze, nebo tím myslíš něco konkrétního? Protože to vyznívá jako kdybys mě obviňoval z toho, že R520 ještě nevyšla... Jinak OK?a skutek porad utek.
Možná by bylo lepší, kdybys byl místo toho sarkazmu trochu konkrétní. Jsem asi pomalejší, ale nechápu, co ti vadí... ačkoli je to dost úzký téma, zajímá hodně lidí a někteří jsou rádi, že si tu můžou přečíst to, co by po dvou dnech našli v novinkách jako "žhavou zprávu"... Pokud se ti zdá, že tahle diskuze zabírá příliš mnoho z drahocenného místa serveru, není přece problém jí za tři tejdny smazat (k tomu stejně byla odsouzená od začátku). A pokud tě to jenom nezajímá, tak proč to čteš? Nic ve zlým, ale nezdá se mi, že ten, kdo je dneska mimo, jsem já...

Odpověď s citací