Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Razer Diamondback mi nejde nadstavit

Standardní Razer Diamondback mi nejde nadstavit

cau, mam Razer RZD-1600C Diamondback a nejdou mi nadstavit postranni tlacitka. Abych byl konkretnejsi: tlacitko 4 - funkce vpred, tlacitko 6- funkce zpet, a tlacitka 5 a 7 funguji jako kolecko- funkce scrolling.(tyto funkce se mi nadstavily automaticky).
    V softu jsem uz zkousel prirtazovat copy a paste, dal jsem aplikovat a ok,ale funkce tlacitek zustane nezmenena... muze nekdo pls pomoct? DIK

Standardní

...robilo mi to to iste s drivermi z cd, ktore bolo prilozene.
    ...stiahni si najnovsie - v5.09 z ich stranky http://www.razerzone.com/ . mne to pomohlo..
    ...better to reign in hell, than serve in heaven... [john milton - paradise lost]
    hraj or die anywhere and always GL & HF

Standardní

Citace Původně odeslal smoox
    ...robilo mi to to iste s drivermi z cd, ktore bolo prilozene.
    ...stiahni si najnovsie - v5.09 z ich stranky http://www.razerzone.com/ . mne to pomohlo..
    presne tak nekteri hold meli stesti ze dostali primo CD s driverama 5.09 takze sem nemel problemy ale slysel sem ze stejne nejlip se ta mys chova s original windows drivery pro zarizeni HID ...ale nevim kde by se pak dalo ve windows driverech nastavit ty tlacitka

Standardní

tak jsme stahli jedny z tri driveru co ma vyrobce na strankach a uz to kamosovi jede... takze je to v driverech....
    AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: ASUS Radeon 9700 128MB nonOC ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm Akasa FAN ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex :::

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání