Citace Původně odeslal matooo
tak nemal som moznost pocut tie disky ale poznam ludi ktory ich vyskusali a tichom su posadnuty pouzivaju watercooling cize vedia co rozpravaju ze ktory hdd je tichy a ktory nie, no k teme viem ze WD pouziva FDB a ty asi nevies ze samsung ich pouziva tiez, (aj hitachy, maxtor aj seagate cize vsetci vyrobcovia ich uz pouzivaju) a samsung pouziva aj ine technologie aby boli disky co najtichsie ktore WD nema cize vyber si hdd aky chces je to ne tebe ja som ti napisal moj nazor a hadat sa s tebou nebudem

jasny na vim ze secky novy HDD v dnesni dobe maji FBD loza,to jsme si taky vycetl,me jde hlavne o osobni zkusenosti lidi co je vlastni jaky maji nazor.

Citace Původně odeslal MadCap
samsung ma na 250GB diskoch 125GB/platna co je HODNE huste, zial 200vka co som testoval sa vykonovo nejak nevytiahla (rozumej nenaplnila vysoke ocakavania) ale neni to ani zle
chmm...no kazdopadne ja se neazim mezi narocne uzivatele nelpim po vykomu,proto je mi jedno jestli se neco zkopiruje 1minutu a neco za 1:20min hlavne mi slo o tu tichost, nechcii mit z pc vysavac jen kvuli disku.
Na WD se ptam jelikoz mam o nej zajem a naposledy pamatuji doby kdy byl pomerne hlucnej WD hdd, dneska je tomu jinac treba