Přesně - v TSB v Olomouci, byla z loňska,doprodávají starý zásoby,z nových se semtam objeví něco s nForce4 a PCI-E slotem,ale já mám AGP grafiku,tak jsem potřeboval starší chipset.Jinak se pro s.754 nic moc nedělá, jako by na to výrobci už rezignovali a jedou jen s.939...
Co se týče dalšího OC - dal jsem 350MHz a - prd.Tak jsem ubral na 330,320,300 a furt prd.Říkám si: že by to včera byl mimořádnej den a dneska už nic? Houby: laborováním jsem zjistil,že v BIOSu je bug - při snížení HT násobiče pod 3x se komp zastaví na POST screenu, i kdybych tam měl hodnoty,na kterejch to s násobičem 3x v pohodě jede.Vymáčknu z toho tak nejvejš něco přes 2500MHz,Ideálem pro tuhle desku bude teda CPU s násobičem aspoň 9x, super by byl 10x.Za to ale docela připlatíš - rozdíl mezi 2800+ (8x) a 3100+ (9x) byl kolem tisícovky.
No nic,no - zatím to nechám tak (ještě si s tím zkusím pohrát) a až padnou ceny CPU,tak bych zkusil výměnu.Těch 300MHz je stabilních, HT na 900 (3x), paměti podle typu (děličku mám na 133/266).Stopku dostanu na 320MHz, pak je HT 960 a to už nestíhá - podle všeho.CPU = 2560MHz.
Jo,všechno na default voltáži!

Odpověď s citací