Citace Původně odeslal janko_hrasko
1) Helpy smazem rucne vo win asi tak az 6,4s .. takze to je podla mna nulova vyhoda. A to ze tam mam par nepotrebnych suborov naviac ktore ale urcite nespomaluju ani nic, tak to mi je jedno.

2) Instalacia WinXP uz s integovanym SP2 zahrnuje aj ten ovladac co ty musis davat do floppy. Aspon ja uz som naposledy do floppy nic nedaval a slo to uplne vpoho .. +potvrdene dalsimi ludmi
To ze su tam uz ovladace povazujem za bezpredmetne, pretoze stale vychadzaju nove ovladace. Samozrejme to hovorim tak pretoze, pretoze som uz povedal ze ja instalujem win cca raz za rok, a vtom pripade by tie ovladace boli fakt stare (ako na co, ale ne GK urcite). A ak nie, tak pre mna to zase taky problem nieje .. tak 2-3 minutky a mam to.
Samozrejme uz ako som hovoril tu, aj predtym, tak zase opakujem ze tu sa jedna o pripad ked sa win instaluju raz za dlhy cas. Samozrejme ak niekdo instaluje win kazdy druhy tyzden (co musi byt lol), tak sa mu to vyplati si to spravit. ALe pre mna je to fakt zbytocne.

3) To je pekne vlastnost .. ale o5 sa to da tweaknu aj priamo z win.

4) Ja uz SP2 integrovany mam pretoze pouzivam ENG win, takze to povazujem za zbytocne to rozvadzat. PS: existuju nato packy s prekladom ... takze mas s eng win vlastne cz alebo ake chces. No mne eng uplne vyhovuje.

No a nazaver chcem povedat, ze sa mi nejedna oto tu vyvratiti, ze ten soft je super .. len nevidim pre cloveka ktory to instaluje raz za rok a ma priemerny komp (napriklad ja) aby sa stym babral. A inak to vsetko co sa da spravit vtom lite sa da spravit aj vo win .. za +- ten isty cas, ktorym by sa clovek zabyval tym robenim instalacky.
Bohužial, nesúhlasím s tebou. Tiež si inštalujem okná, len raz za čas, ale naposledy som to robil nLite-om, a musím ti povedať, že stálo to za to. Babral som sa tým asi hodinu, možno hodinu a pol, ale taký výsledok by som po inštalácií určite nedosiahol, ba ani by som neskúšal, lebo mám vrodenú nedôveru k tweakovacím jutilitkám. Bál som sa aj nLite-ovať, lebo hneď na prvý pokus som odobral moc veľa vecí, ale nakoniec nebol žiaden problém. Keď som mal systém na disku, tak aj so SP2 mal do 500MB, potom už len update z webu a fičal som. Nemusel som nič dorábať, meniť a odoberať. Zbytočné blbosti, ako štekajúca sponka a podobné kravinky ani nie sú na disku, nie že by som ich musel vypínať a meniť. Jednoducho pohoda, čisté okná, čisté Start menu, jednoducho krása. Skús si raz takto spraviť systém, som zvedavý, že čo na to povieš