Citace Původně odeslal theedge
Citace Původně odeslal Kaltas
Marty: ta kresba se při zmenšení opravdu trochu změkčí, ale není to o moc ... Možná je to právě ten rozdíl mezi měkkou a neskutečně měkkou kresbou ) ...
Re Klatas: Foto pěkný, výraz super, ale je to fakt hodně měkký. Máš to na ohnisko 75mm a clonu jen 2.8, takže z toho mi vychází malá hloubka ostrosti (DOF). Vidím že to má zaostřený na tu vlnu vlasů, ale obličej je už mimo DOF. U tak malé DOF je opravdu potřeba hlídat na co je zaostřené.
Kousek za hlavou bych ji to klidně oříznul, tak aby nebyl vidět ten tmavej pás skla vlevo. Možná ji chtělo postavit tak aby za hlavou neměla ten žlutej rám ale něco tmavýho. Na tom žlutým pozadí se ty její blond vlasy trochu ztrácí a na tmavším pozadí ( třeba ty skla v pravo) by ti víc z té fotky vystoupila ( ale to už jsem asi hnidopich ) Holka je to fakt krásná.
Díky , zkusím pří příštím focení napravit ... Popravdě, všechna focení co jsem tady zatím ukázal byla taková ta cvakání kdy čekáš, jestli něco vyjde ... Jeden den bych se na to rád vrhnul pořádně, až nasbírám dostatek koukatelných fotek a výrazů, a fotil předem promyšlené věci...