Citace Původně odeslal Meridius
Citace Původně odeslal Anduril
Je možné že to má chipset nebo cpu nebo cokoliv jiného, ale pročetl jsem zahraniční fóra, pctuning a všechno možné a msi vyšla celkem dobře...není u ní problém s 2x dvoustranným modulem, ani při CnQ. Dosáhnuté fsb jsou kolem 250-300Mhz, což mi stačí. Já MSI taky nemusím, ale za tuhle cenu nic moc lepšího není. 3k za Abit nebo DFI je pro mě zbytečně moc
to je věc názoru...u desek to máš jak u čehokoliv jiného..levné jsou prostě méně kvalitní než dražší. podle mne je 2,5 až 3 k relativně tak akorát na dobrou desku. Myslím, že u pamětí záleží taky na značce, takže říct, že u ní není problém s dvěma moduly obecně je podle mne nesmysl.
A ako sa to vlastne prejavuje ta slaba pretaktovatelnost pri tych doskach so s754 a 2ma pametovymi modulmi ?

v najblizsom case si idem kupovat bud DFI LP UT NF3 250GB alebo NF4x Infinity (podla toho ci zozenem kupca na nastavajucu grafiku a ci budu prachy na novu PCI-E) a chcem vedet ze ci sa cez delicku s 2 ramkami dostanem aspon na 300-350 FS

nechcem ist synchro predsa len tie moje ramky su shity ale len chcem aby cez delicku boli na frekvencii okolo 200Mhz ale FSB procaku by malo byt aspon 300Mhz

pojde to ? a sorry za OT