Citace Původně odeslal ace
Citace Původně odeslal Mtex
2Ace: jj, na MSI Neo2 s Venice Cool and Quit funguje az s BIOS-om 1,9 a vyssim. Tiez som sa s tym dlho trapil a pomohol update na 1,9.
Teraz mi to ide aj s FSB nad 300 konkretne 9x312 = 2808 pri full loade 1,52V a v necinnosti 1,54Ghz 1,2V
Diky za info. Idem vyskusat. Asi nahodim rovno bios 1.A (nedavno vysiel). Potom napisem vysledok.

edit: Takze potvrdzujem, ze to beha, bios 1.A. Zatial mam vacsinu na default, meni to nasobic na 5 alebo 10 podla zataze, voltaz 1.05V alebo 1.35V.

A este jeden dotaz, cize ty mas normalne pretaktovane cpu a este aj pouzivas c'n'q? Poskusam este len ma zaujima ako presnejsie to pouzivas a ako to mas potom stabilne.
c'n'q funguje rovnako pri oc aj bez oc. akurat miesto standartnej frekvencie sa pouzia prave nastavena, napr. u mna 5x286 (1.1v) min a 9x286 max (1.55v). je dobre vyskusat ci pri zapnuton c'n'q je pri min nasobici dostatocne napajanie (1.1v nemusi stacit)

lepsi je ale rightmark cpu clock utility 1.7 tam sa da nastavit vsetko rucne a aj mensi nasobic, pri auto 5x rucne 4x ale treba vypnut c'n'q v biose
prepinanie je rucne cez profily