Raz som sa bavil (instaloval a tak) s jednym notebookom, tiez compaq, typ uz neviem - starsi, P233MMX. tiez som sa tam nevedel NIJAKO dostat do BIOSu. Potom som zistil - ze bud musi byt ten bios na zvlastnej particii disku nahrany alebo - ak tam nie je - tak si stiahnes z ich webu bios na diskete - jo, proste nabootujes z tej diskety a ono ti to nabehne do biosu. takze ak ho na tej hdd particii nemas a nemas trebars FDD - moznost bootnut z diskety (pripadne snad z cdrom), tak potom neviem, ako by si sa do neho este mohol dostat...(kedze v tom notebooku zrejme nie je) a ktora F klavesa to je (prip. ina klavesa) sa tiez da docitat v manualy... V najhorsom - ak vies anglicky, napis normalne do compaqu/HP na ich support a mne odpisali, mozno Ti daco poradia.

No este vlastne aby som Ti poradil daco konkretne: zober si so sebou win98 bootovaciu disketu a nejake bootovatelne cd (kde staci v podstate ak budes mat tiez vypalenu iba tu disketu - ale aby to bootovalo) a potom proste das do notebooku tu disketu a zapnes/resetnes ho a pockas, ci nabootuje. Ak nic, skusis to iste s CD. Ak zasa nic a ani do biosu sa neda ist, tak potom ..... nech ti uz poradi niekto iny