Zakoupil jsem si tv kartu, nainstaloval jsem orig. ovládače. Slyšel jsem že existují nějaký alternativní ovladače pro tuto kartu. Tak jaký máte zkušenosti a stojí to za to ? Díky
Zakoupil jsem si tv kartu, nainstaloval jsem orig. ovládače. Slyšel jsem že existují nějaký alternativní ovladače pro tuto kartu. Tak jaký máte zkušenosti a stojí to za to ? Díky
ma ji tez bohate staci ten co je u karty ..
Alternativní ovladače ti budou k tomu samému co originaly...![]()
Jo kdyby byl alternativní soft...
Kartu mam i já a myslím, že ty nové ovladače s novým softem jsou slušný![]()
Jen nechápu stáhnul jsem si nový program WinFast PVR a ovladače. Jak je nainstalovat ?Původně odeslal sofokless
tak buď je tam průvodce, který se ti postará o zbytek instalace, nebo musíš ručně (nechceš abych popisoval jak, že?)Původně odeslal Dusan
No ten program WinFast PVR to je exe soubor to je jasný, ale jak instalovat ovládač http://www.levi.cz/pub/support/drive...6611_13wdm.zipPůvodně odeslal sofokless
rucne pres device manager.
Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2
Jo diky moc ale co to znamená ručně přes device manager ?Původně odeslal silenec
no ve vlastnostech tohoto pocitace a spravce zarizeni - hardware a tam si najdes tu kartu a das vlastnosti a potom aktualizovat ovladac nebo jak to tam presne jePůvodně odeslal Dusan
![]()
V čem grabujete.A v jakým nastavení ?Původně odeslal Visi
no kdyz uz grabuju z televize, tak pouzivam ten program co k tomu je tzn. WinFast PVR a ty si to musis sam vyzkouset, jake rozliseni tvuj PC zvladne. Kdyz mas silny PC tak dej velke rozliseni, nastav zvuk jako mp3 trebas na 92 to by melo stacit a uvidis. Kdyz si to pak pustis a bude se ti to jako by trhat (nebudou zachyceny vsechny snimky) tak proste sniz rozliseni... Toto je individualni podle vykonu PCPůvodně odeslal Dusan
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)