Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: PC do 30 000 sk,- bez monitora

Standardní PC do 30 000 sk,- bez monitora

Mohli by ste mi niekto odporucit zostavu PC do 30000 sk,- Najlepsie z agemu www.agem.sk alebo www.libra.sk . Len nech je co najvykonnejsi. Ma byt urceny na hry podmienky su len 200GB disk, 1024 MB ram a bez monitora. Môze byt aj nejaky uz postavany v akcii len nech je naozaj dobry. Vopred diki moc

Standardní

a nemame ti ho este aj zlozit a doviest domov zadarmo?
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    a nemame ti ho este aj zlozit a doviest domov zadarmo?
    Nie to mi spravia tam. Staci, ak mi niekto poradi vhodnu zostavu a budem dufat, ze to nebude taky ... ako ty. Dik
    edit: A prave od administratora by som cakal nieco rozumné ale to asi nemozem http://zive.sk/Poradna/SubChild.asp?Qst=253648&Main=6 ale su aj dobry ludia (este nevymreli).

Standardní

ja nie som administrator ale moderator a to ze poukazem na to ze si nie si schopny ani nactrnut tu zostavu ako to tu robi KAZDY tak sa nediv ze ta poslem do pr.dele, si pozri ako vacsinou vyzeraju thready na vyber zostavy
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Ja som si dal len podmienku chcel som, aby to bolo stabilne a nech to radsej zostavi niekto skusený. Na tvoje upozornenia sa ti mozem z vysoka vy.sr@ť

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak a dost. cloveka, ktery nejen nerespektuje pravidla, ale je i tak neschopny, ze ostatnim dokaze jen nadavat, tu opravdu nechceme.

dojdi si do libry ci agemu a nech si tam postavit svuj vysneny nejvykonnejsi pocitac, ale laskave neobtezuj zde.

diky za pochopeni
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání