Zkus mi prosim vyrenderovat jeden obrazek, ten jak je na tyhle strance druhej: render_last_3d.jpg.jpg, s tim plexi pred mechanikama (uplne by stacilo to plexi dat z ty strany kde se do toho bude koukat ...)
Ted mam comp v hajzlu, rozebranej a pripravejen na presun k brachovi, a na ntb mi 3ds nejede, jinak bych te pozadal o zdroje a udelal to sam

Nebo, a to by ovsem byl masakr, ten plech dat pryc uplne. Na mechaniky nemusi byt videt, takze by se to jakoby nastavovalo zvrchu... prakticky by se ty mechaniky prichycovaly jedna k druhe, a jen ta prvni by byla prichycena nahore. Otazka je jak by to bylo pevny a hlavne odolny vuci vibracim. A nejhezci by bylo, kdyby to ze strany melo jakoby chladicovej vzhled ... zebra a tak.
To samy by se pak dalo udelat na disky zespodu. Nekdo ale je rad kdyz jsou disky videt, nekdo dokonce dava disky nastojato, aby byla videt deska s plosnakama, protoze se mu to libi.. (no co, kazdej jsme nejakej, ze jo ) a takovyhle lidi si stejne musej vzdycky udelat nejake prichyceni svoje ))
Resil jsem to tak, ze disky jsou pridelany k hlinikovymu jakoby chladici, a ten je pak pridelanej na dne skrine. Vrsky disku (mam/mel jsem 2) jsou spojeny taky hlinikem, a ten uz neni nijak ke skrini chycenej, jen je drzi pohromade (min to vibruje) a navic je to trochu chladi.
Ale hlavne, libi se mi to

Do novyho computaky planuju 2 disky do raidu... jeden min hreje, ale chtel bych si ten raid vyzkouset ))
Navic jsem videl tohle:

A to bych do sveho vodniho okruhu mozna taky zapojil...
(Nevim jak dlouho tam ty obrazky budou, kdyztak sorry...)