mno takze new poznatky...
s tym ze co je na paiery je fakt tak ako vravis, dalej, pozeral som si tu tvoju "schemu"
a v nej vyznacene, ze kam, na ktore piny treba priniest tych 3.3V (btw som meral na mojej doske, a vazne ani na jednom v ktorych podla tej schemy maju byt, neboly
) fajn, dalej ma zarazilo, ze si tam pisal kam vsade treba tych 3.3V dostat (10 pinov) a neskor tam pises: "urobil som prepoj medzi +3.3V na ATX a PINom A21. Karta odvtedy funguje bezchybne." takze ty si nakoniec prepojil len tu A21, alebo vsetky. Ja ked som prepojil len A21 nic sa nezmenilo
. A take posledne co by som k tomu mal je, ze ty si najprv zistoval, ci niesu niektore PINy hned prepojene so zemou (co je moj pripad tusim v dvoch pinoch) a nepises, co v takom pripade, ci ten vynechat alebo... , a na druhej strane, ked som priviedol 3.3 na A21ku, (prepojil som to kablikom priamo na MOLEX ATX na doske), a potom som este raz zistoval, ci nie su spojene so zemou, a zistil som ze po tej uprave A21 mi ukazovala ze je
Mam si to nevsimat, alebo je to zle? A uplne posledna vec je, v tej scheme resp. tabulke, mas ze na A50ke pri PCI 2.1 je 54V a pri PCI 2.2 ma byt 3.3, predpokladam ze je to asi mensia chyba, lebo ja som na tom pine neviem si ce kolko uz odmeral, ale urcite to nebolo 54v
. Ale mozno sa myslim a je to spravne.
Tak diki zatial (btw ta tabulka je super vec)![]()