Citace Původně odeslal Zdenek Teska
Mě spiš zajimá jak si na tom stojí oproti konkurenci(+/- AUTOBUS)
Jinak jsem koukal na toho mého DURONA a je na něm napsáno DHD1300
Jak je to teda možný
Jo a to mi asi tak 3 měsíce běžel uplně v pohodě(dokud jsem se nepřestěhoval do jiné místnosti )

To jsou věci!?!? Mě ten Duron 900 běžel bez problémů asi měsíc a pak začaly výše popsané problémy. Jak je tomožné? To bych taky rád věděl. Ani HelpLine MSI my nebyli schopni podat vysvětlení.
Co se týká ty mojí desky: Je to lehce nadprůměrná deska s možností přetaktování (napětí a FSB se nastavují vBIOSu násobič DIL přepínači na desce) na , že je stabilní, má kvalitní podporu výrobce a řadič ATA133 jsem už psal. Pro tebe by to mělo ještě jednu výhodu: KT266A vznikla vývojem KT133, takže když vyměníš desku nemusíš nic přeinstalovávat. Win98 si jen načtou novější ovladače z VIA4in1 a pokud máš WinXP tak ty si poradí úplně samy. O něco vejš jsi se ptal jestli ti poběží AthlonXP1700: nepoběží. Dá se to sice obejí HW úpravou desky (někde jsem četl v nějakým auditku), ale i po úpravě je to spouštění počítače docela krkolomný.
Pokud nechceš kupovat paměti DDR, tak nemáš jinou možnost. Buď ECS K7S5A žalostné možnosti přetaktování (ale jde to). O stabilitě se už nebudu zmiňovat (já s tím mám špatné zkušenosti a hotovo, víc o tom s nikým nedebatuju!). SHUTLE AK32: podprůměrná deska. A nebo JetWay.

Tady je odkaz: http://www.jetway.com.tw/evisn/produ...266b/v266b.htm