Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: nemoznost nainstalovat drivre

Standardní nemoznost nainstalovat drivre

Cafte.

Mam problem s tatkovym PC. Z nicoho nic mi hodili XPcka Home hlasku ze nastala chyba v nv4 volaco subore a blue screen. Samozrejme ze uz to po restarte xpcka nerozchodili. Skusal som odobrat ovladace v safe mode co sa aj podarilo a po nabehnuti do normal modu vsetko slapalo v pohode na default ovladacoch az kym som nechcel zmenit farebnu hlbku z 8bit na 16bit. Na to sa to komplet zrubalo ani blue screen ani restart nepomohol. Opat v safe mode instalacia drivrov co po restarte xpcka nerzochodili Tak znova odobratie drivrov a pokus o instalaciu najnovsich driverov v normalnom mode. Instalacia ani nedobehla a uz som mal black screen. Momentalne to prevadzkujem na default ovladacoch ale neni to ono. Vie mi niekto helfnut ako tam tie drivery dostat?

Je to Sparkle FX5500, XP Home + SP2.

Diky.

EDIT: Nic nie je pretaktovani ani cpu ani grafika, vsetko bezi na default.

Standardní

Přesně tentýž problém jsem měl s FW, ale pod Win98SE. Ale už je to dýl a nepamatuju si, jak jsem to přesně vyřešil Myslím, že pomohlo v odinstalovat driver(y) předchozí(ch) karty(karet) (přidat/odebrat programy), a pak to ještě projet v nouzáku ve správci zařízení.

Ještě ti můžu dát jednu "babskou" radu - před časem se objevilo pár lidí s FX5200, kterým karta běhala pouze ve 2D. Řešení bylo použít drivery starší než 45.23...
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    268

Standardní

Mě se podobný věci děly s 6800le ve win98 v kombinaci s Nforce3 chipsetem a nikdy jsem to nerozchodil, byl to něakej zpor mezi chipset drivery a drivery na grafiku(V XP vše fungovalo). Pak to samý ve všech OS s chipsetem VIA kt 266a. Tam jsem musel v biosu vypnou "fast command". Jinak doporučuji v nouzovym režimu přeinstalovat/ hodit poslední drivery na chipset. Pa použij něakej driver cleaner pro kompletní odstranění toho driveru grafiky. A hoď ho tam znova. Jinak hold reinstall OS. Jen tak bokem: Neinstaloval jsi náhodou před tím crashem něco do systému? Ne třeba utilitku na grafiku, ale klidně třeba jen nové kodeky a tak. Mohlo to nabourat registr.

Standardní

Nie nic som tam neinstaloval. Foter tam ma iba uctovnictvo a na net chodi kupil si drahsi komp iba koli tomu aby naklady znizil ). Ziadny spyware, ziadne trojany, ziadny vir. Skusim to co ste mi poradili a potom to vidim tiez na ten reinstal asi, co bude vikend v p*deli.

Standardní

Tak som skusil reinstal a blbne to castejsie ako pred nim. Speedfan mi na niecom ukazuje 64st vobec netusim co to je ale tipujem grafiku.
    Test v 3D marku 2003 zrusil komp pri prechode na treti test. Este kuknem kde ma karta tv out pretoze podla webu vyrobcu su dve verzie FX5500, pasivne chladena a aktivne pricom rozdiel je prave v umiestneni tv outu. PC samozrejme koli plombe otvorit nemozem. Ale vidim to tak ze komp ide na reklamacku.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání