ahojte,
mam hore spominanu wlanku, a mam s nou problem a to taki, ze ked ju vlozim do pocitaca tak uz v ziadnom pripade nenaskoci resp. sa ani nezapne. Dosku mam OcTec s chipsetom intel 440, 400Mhz celeron, TNT2 riva, 30 GB disk zvuk a pod. A neviem v com je problem. Najprv som myslel, ze vyzaduje PCI slot ver. 2.2 ale v navode som nasiel ze je potrebny STANDARDNY pci slot, tak som si myslel ze asi tym standardnym mysleli uz ver. 2.2 ale ked som mal doma n askusku inu WLAN konkretne SMC, ktora mala v navode JASNE napisane ze VYzaduje pci slot ver 2.2 a normalne som ju v tom rozbehal, tak som bol nemilo prekvapeny. Takze teraz vazne neviem co stym. Inak tu ASUS som rozbehal zatil len v novsej doske konkretne MSI s chipsetom i875 v pohode, a este som to skual v dalsich 3 s chipsetom i440 a nic. Jo vlastne v jednej s i440 sa mi ju tiez podarilo rozbehat a to bola taka shitna stara doska nejaka siemens (serverova) ale isla tam.Stretli ste sa uz niekto s podobnym problemom? Ak hej a nasli s te nake riesenie pls poradte.
thx