Mimojiné na vaše doporučení, jsem se pro Sennheieser HD 515 skutečně rozhodnul. Chtěl jsem je koupit v kameném obchodě kvůli reklamacím, ale vůbec jsem nepředpokládal že bych je v tak malém městě sehnal a když, tak za hrozný prachy. Ale nakonec jsem z hecu zašel do jednoho obchodu a světe div se, měli. Dokonce cca o dvě stovky levnejc než nejlepší cena co jsem viděl na netu (v tom obchodě přišly na 2290 Kč).

Nemůžu tady psát, jestli mají dobrej zvuk nebo ne, nemám s čím srovávat a nerozumím tomu. Ale s kvalitou zvuku rozhodně problém nemám, a hlavně jsou pohodlná a o to mi šlo především. Myslel jsem si, že budu mít problém s tím, že jsou otevřená, ale teď si to nemůžu vynachválit, s těma starýma šmejdama jsem často neslyšel telefon, teď je to mnohem lepší :).

Jedinej negativní zážitek jsem měl hned po připojení k počítači, hrály strasně zkresleně, ale pak jsem si uvědomil, že asi bude stačit vypnout ekvalizér ve winampu a skutečně to pomohlo, netušil jsem, jak moc hudbu ten ekvalizér ku*ví :).