Tak uz ju mam doma. Z mojho pohladu som s nou zatial spokojny, pise sa na nej vyborne, citlivost klaves je akurat nevznikaju takketto prrekllepyy ako na inych. Rozlozenie klaves standardne, slovensky layout co je super, rolovacie koliesko funguje bez problemov akurat ked som s nim pokrutil v BIOSe nesli kurzorove klavesy (az po stlaceni escape). Minus je trosku kratky kabel ale v podstate je dostatocny (mam PC pod stolom). USB Hub som este neskusal, irda na mobil som pozical a fotak ma sestra. Este minus su nozicky, pokial su zaklopene tak predne gumove podlozky nedosadaju na stol a klavesnica sa klze, pokial si ich vysuniete vsetko je OK. Co este napisat snad len to ze mohla vediet pravopis, kedze ja ho neovladam). Mno a este tolko ze som zapinal PC cez klavesnicu co teraz nejde kedze je to USB a redukciu na PS2 nema v baleni. Zapol som vsak v BIOSe daku podporu USB klavesnic tak snad to pojde, neviem este som nevypinal PC. Mam ju len par hodin takze je skoro tvrdit ze je super ale zatial som maximalne spokojny a kupu odporucam.