Výsledky 1 až 25 z 109

Téma: Nejvyssi dosazene FSB na nForce deskach

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

No v diskuzi na czechcomputeru někdo (myslím pár lidí) psalo, že se s mou K8NE nForce4 4x dostali na FSB 300, já jsem zatím na 240 a nevím, jestli půjdu výš, vyhovuje mi, že na té desce je na čipu pasiv, nechci tam dávat fana

procesor XP64 2800+ @FSB 240, RAM jede na 400
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní Re: Nejvyssi dosazene FSB na nForce deskach

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    No v diskuzi na czechcomputeru někdo (myslím pár lidí) psalo, že se s mou K8NE nForce4 4x dostali na FSB 300, já jsem zatím na 240 a nevím, jestli půjdu výš, vyhovuje mi, že na té desce je na čipu pasiv, nechci tam dávat fana

procesor XP64 2800+ @FSB 240, RAM jede na 400

téhle desky jsem se zbavil, na OC to není ono, specielně se sempronem64 2600+ jde OC jen na biosu F5. kažodpádně bez problémů jsem jel na 275 dlouhodobě. ramky musíš nastavit tak, aby nepřelezly 400MHz (efektivně), protože to více nejde, nebo mně to se dvěma moduly nešlo (2x 1gb). deska po bouřce klekla, tak teď zkusím jak je na tom další laciný kousek k8n4-e se. uvidíme.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání