Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: banalita: tichý větrák pro boxový chladič Bartonu 2500+

Standardní banalita: tichý větrák pro boxový chladič Bartonu 2500+

Zdravíčko,

používám Barton 2500+ s originál boxovým chlazením, přičemž větrák je hodně hlučný. Moc se mi nechce měnit pasiv na CPU (upřímně řečeno hlavně z lenosti), ale rád bych vyměnil boxový větrák za nějaký tichý (zase ale nejsem maximalista, takže úplně neslyšný být nemusí) a přinejmenším stejně účinný. Pokud je tohle řešení hloupost, nechal bych si rád poradit i nějaký slušný komplet chladič/větrák do cca 300,- Kč, zběžným prohlídnutím ceníku CC mě napadá třeba Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Revision 2 ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25596 )

Dík

Standardní

Za tu cenu je tenhle asi u nich nejlepsi (co se hlucnosti tyce). Mozna ale budes mit drobet vetsi teploty nez s BOXovanym, protoze tenhle se toci pomalejs. Ale v tom bych zadny problem nevidel. Pokud mas navic softwarove chlazeny CPU, tak bude opravdu tichouckej
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Co se týče srovnání účinnosti chlazení mezi tím Cooperem a BOXem, tak je to stejný a co se týče hlučnosti, tak Cooper je oproti boxu hodně v poho.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Member
    Věk
    45
    Vliv
    274

Standardní

myslim že je to solidní volba, tichej bude a měl by chladit stejně jako ten box, ale myslim že bude lepší. sice se točí pomaleji ale to není podstatný. na box chladiči je tuším vrtule 60x60. tenhle má 80x80 a má i větší heatsink. určitě si nepohoršíš

Standardní

Takže vyměnit jenom vrtuli nedoporučujete...? No, moc se mi do toho nechce (mám dost málo místa v caseu na manipulaci a zase vyndavat podruhý během jednoho týdne desku mě fakt neláká), ale asi do něj teda půjdu, snad nikde nic neurvu
    Díky za odezvu!

Member
    Vliv
    0

Standardní

AC Copper Silent 2 TC je stary chladic, ktory sa uz nevyraba... jeho nastupca je AC Copper Lite, lepsie chladi a je aj tichy...

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal ego42
    Takže vyměnit jenom vrtuli nedoporučujete...? No, moc se mi do toho nechce (mám dost málo místa v caseu na manipulaci a zase vyndavat podruhý během jednoho týdne desku mě fakt neláká), ale asi do něj teda půjdu, snad nikde nic neurvu
    Díky za odezvu!
    Imho se to dá v klidu zvládnout s deskou v case, taky tam nemám zas moc místa a np...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Standardní

Tak jsem ho prave objednal, jeste jednou dik.

Member
    Vliv
    0

Standardní

dufam ze Lite a nie ten druhy

Standardní

Citace Původně odeslal debilita
    dufam ze Lite a nie ten druhy
    no, zklamu te, ten lite jsem ani nikde nenasel (ne snad ze bych hledal zase az tak intenzivne ), takze jsem objednal ten starsi ( http://www.dumdum.cz/inshop/scripts/...=1849&level=60 ). Nejsem az tak extra narocnej a hlavne tenhle obchod mam z prace pet minut pesky, zatimco dostat se do CC nebo Alzasoftu je pro me prakticky neprekonatelnej problem...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

Hmm www.bostar.cz to predava . Aj posielaju balikom ak dobre pozeram.

2debilita: on sa uz sice nevyraba, ale este sa dopredava a v skladoch je ich hojne . Tak do konca roku predpokladam.

Ono by mozno slo nejak moutnut na ten povodny pasiv AC FAN 3 ventilator..ale to len predpokladam.
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Standardní

Urcite to jde mountnout, ted ale nevim rozmery zakladny, v nejhorsim by nekde precuhoval. No ale to asi stejne ego42 zajimat nebude, pac to chce mit rychle za sebou
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání