Dal jsem nejnovejsi BIOS u desky nF4 Ultra-D protoze mi to blblo. Pri najizdeni do Win XP SP2 se mi to pokazde restartuje. Kdyz nabiha Win jak tam jezdi ty cary tak je to v pohode, ale jakmile se to ma otevrit uz do oken tak to restartuje. Cim to muze byt ?
Mam Bios 310....Kdyz jsem to zapnul do nouzoveho rezimu tak to slo, ale jakmile jsem to spustil normalne tak se mi to pokazde restartuje. Zkousel jsem memtest z biosu...Nechal jsem ho bezet 3 hodky a slapal bez zadne chyby. Tak co ted ? Diky....
Ja samozrejme zkousel i novou instalaci WIN XP, ale pokazde to restartuje. Nerestartuje to pouze v Nouzovem rezimu, ale jakmile dam Nouzovy rezim s praci v siti tak zase restartuje... Ovladace jsem uz vsechny naistaloval.....Pokud mam zapojeny pouze dve veci Treba jeden HDD a jeden CDrom tak Win nabehne, ale jakmile zapojim treti vec tak to pada jak uz jsem psal.....Dost lidi tvrdi,ze to muze byt zdrojem. Divil jsem se tomu protoze predtim co jsem mel tu desku take Ultra-D jsem nemel problemy. Bezelo mi uplne vsechno....2xHDD,1xCDrom,1xDVDrom,1xGK,1xZalmanna CPU,2xVetrak 80mm ve skrini a 1xVetrak na zdoji....toto jsem mel vsechno zaple a uplne v pohode, ale ted co mam tu druhou MB tak mi to nejede....ale i presto jsem tedy zakoupil novy zdroj :
Tagan TG530-U22 - 2Force Series - 530 Watt
http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=3042
A musim Vam bohuzel napsat,ze zdrojem to neni....
Protoze mi to dela i nadale.....
Buuu ja budu blecet......