Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: 08/05 jaký notebook kolem 30kKc bez daně?

Member
    Věk
    45
    Vliv
    274

Standardní 08/05 jaký notebook kolem 30kKc bez daně?

potreboval bych poradit v téhle záležitosti. v podstatě jsem dospěl k tomu že se rozhoduji mezi tady těma dvěma. Pokud ale bude mít někdo jiný zajímavý návrh vezmu jej do úvahy, protože se nechystám kupovat hned zítra ale tak asi do jedno ho měsíce.
    používat jej budu jak na práci (grafika, cad aplikace), tak na zábavu (filmy, hry,...)

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31771

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32775

P.S. jak moc by byl znát ten rozdíl grafické paměti?

Standardní

ten asus je hrozny shit (akurat ho testujem ) a ten acer na tom neni vyrazne lepsie, WXGA na 15,4" tazko sux na akukolvek vaznejsiu pracu (XGA vs WXGA je z pohladu pracovneho vyuzitia howno pomoc) ja by som radsej uvazoval o tomto napr http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31699
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Member
    Věk
    45
    Vliv
    274

Standardní

hmmmm oba vypadají docela dobře. proč je ten ASUS shit? takhle podle popisu vypadal docela solidně, ale jemi jasný že do popisu napíšou cokoliv ale já se v noteboocích se moc nevyznám tak jsem vybíral centrino (rada známého) jednak kvůli výkonu a výdrži baterie. chtěl bych aby vydržela kolem 3h a víc, ale ten Turion je taky zajímavá volba. jakej je rozdíl tomu ve výkonu, tepelným vyzařování, mezi technologií centrino a touhle technologií od AMD? podle toho co se mi povedlo najít tak výkonově budou asi zhruba stejný, s lehkým náskokem centrina.

a ještě jeden dotaz, jaký je rozdíl u ACERů mezi řadou ASPIRE a TRAVEL MATE?

Standardní

aspire==lowend travelmate=mid a vyssie
    ten asus preco je shit? je dost velky, full plast, miziva kvalita, nevypne sa mu skoro nikdy vetrak, vydrzi na baterke len 3,5h kancelarsky etc.
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    ten asus je hrozny shit (akurat ho testujem ) a ten acer na tom neni vyrazne lepsie, WXGA na 15,4" tazko sux na akukolvek vaznejsiu pracu (XGA vs WXGA je z pohladu pracovneho vyuzitia howno pomoc) ja by som radsej uvazoval o tomto napr http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31699
    netestuju notebooky jako MadCap, ale rekl bych, ze v tehle cenove hladine to vzdycky bude kvalita zpracovani VS vybava - nebude mit kvalitne zpracovany a nabouchany notebook zaroven (pokud se v tyhle cene vubec delaji nejaky IBM treba :c).

jinak mam tento aceracky displej a (v ramci moznosti) nestezuju si. mensi rozliseni mi vyhovuje (mam problemy se zrakem) a 90% casu mam stejne notak pichnuty na CRT. a kdyz uz musim pouzivat sirokouhly displej notebooku, jsem spise rad (at uz treba pri pouzivani Opery nebo pri koukani na filmy). ale zase - nic neni dokonale, vsechno ma sve pro a proti a je to jen a jen na danem useru, co pozaduje...

tolik moje vsuvka :c)

jinak takovy postreh z realneho uzivani "toho" Acera - praskl mi plast na displeji u kloubu drzicim displej - mam echo, ze se tato vada vyskytuje a podle toho, ze se servis necukal s vymenou, bych i tvrdil, ze je to problemove misto
    MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání