Citace Původně odeslal pppaajjaa
Me se restartuje pc, kdyz u ovladace sitovky nastavim WakeOnLan na disabled. Proste kliknu na OK a nastane reset pc. Firewall mam ale vyply, protoze jsem nejak nenasel cas na jeho nauceni. A taky nesnasim jeho nastavovani pres webove rozhrani. Dyt jenom apache v pameti zabira 20MB. Je to des. Navic musi byt zaple ActiveX A s Firefoxem (kdyz ho nastavim jako vychozi prohlizec) mi to nefachci, nevite cim to muze byt? Neznate nekdo nejaky soft na nastavovani parametru firewallu (pres web. rozhrani je to strasne kvuli te spotrebe pameti a nutnosti mit povolene activeX)?

ps: v driverech nForce4 v6.66 mi spatne fungovala sit. Stahl jsem zazipovany soubor z netu, nebo cab archiv a vzdy to melo spatne CRC = proste data, ktere prosla pres sit se porusila. Proto ted jedu na verzi 6.66 ale sitovy ovladac mam ze starsi verze (z CD od motherboardu).
heh.... no presne to mam i ja.... taky mam driver na sit z origo CD protoze s novyma jsem mel pingy na osilink i 20ms! ( ovislink - wi-fi router) ted mam pekne 0-1ms.....