Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Photoshop - haluze s vlastnostmi vrstev

Standardní Photoshop - haluze s vlastnostmi vrstev

mam docela zasadni problem s photoshopem (cs2)... a nedokazu si to moc vysvetlit.

Mam rozdelany nejaky projekt, by voko tak 100 vrstev, vsechno v pohode, a najednou z niceho nic, kdyz nejake vrstve upravim vlastosti (treba pridam stin) tak se ten stin aplikuje na vsechny vrstvy ve vykresu. Zaroven, v ostatnich vrstvach neni pridan jako efekt. proste klasika layer, ale ma ten blbej stin. Vrstvy nemam nejak spojeny, zkousel jsem repair i reinstall celyho PS a bez efektu.
    Dalsi haluz je, ze jsem otevrel zalohu, a ta to dela taky. Zaroven vsak jine psd, ani nove vytvorene psd to nedelaji.

Takze jedine, co me napada krome nejak rozbiteho PSD je, ze jsem nekde neco uplne omylem zmack, zapnul nebo neco takoveho co neznam, a ted to dela tohle.

Takze jestli nekdo ma poneti cim to muze byt, budu fakt nesmirne vdecny, jsou to desitky hodin prace
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Zkousel jsi to treba v CS1 ?? Nebo jinem CS2? Jinak je to fakt nejaky podivny.. fakt te lituji

Standardní

jeste jsem zkusil jeden reinstal vcetne smazani klicu atd, bez zmen, tak jsem to prave poslal kamosovi (cs1) a dela mu to samy.
    takze bud je neco omylem nekde zaple (ale absolutne nevim co) nebo je nejaky bug v tom psd...

fakt se nikdo s tim nesetkal? jestli to budu delat znova, tak me asi klepne
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

ehm tak chyba asi u me, protoze jsem fakt nevedel, ze global light zustava funkcni i kdyz je vyply (haluz jako, imo je to bug)

takze vyreseno ... MEGA UFFFFF.....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání