a mate uz niekto DVD+RW 8X? Da sa uz na Slovensku kupit? Zatial som videl v obchode len Verbatim DVD-RW 6X, ale xel by som 8X DVD+RW, ked uz.

Dalej minule som napaloval na Fortis 4X DVD filmy, domam mam pozicany DVD player Panasonic, a 5 zo 6 filmov mi nenacitalo (jednoducho necita tie DVDcka)...predtym som palil na Fortis aj 8X a necitalo mi z 10 asi 1.
Nie je to moj DVD prehravac, tak ma to nak extra netrapi a LG to cita v pohode plnou rychlostou, len ma zaujima, ake media odporucate, ked palite pre DVD Player a akou rychlostou max palit...mam A105.

A ece jeden postreh, ale to som mal ece starsi firmware (bud A102, alebo A103, presne nepamatam), media Arita som skusal piect a dopadlo to tak, ze neboli citatelne ani napalovackou....zo zaciatku zacalo citat velmi pomaly a potom vyhodil chybu a dovidenia. Odvtedy ix nepouzivam, palim vacsinou na Fortis 4X (pripadne 8X) a tie idu v pohode.
Len ten DVD Player ma prekvapil.

A este by ma zaujimalo, ci ste uz niekto skusali zapisovat 16X a ci je to s A105 dobre citatelne (videl som len media Verbatim 16X).

dik