Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: GF6600 ve W nejde v L jde

Standardní GF6600 ve W nejde v L jde

mam takovej zvlastni problem, grafika pod WXP nejde, rozpada se obraz, uz pri boot screenu desky je rozsypanych par pixelu, rikal jsem si dobre, grafika je KO-pameti, dela to i pri podtaktovani, ale pod Linuxem to beha uplne v pohode, nedovedu si to nejak vysvetlit, snad jedine drivery - linux tam pouziva nejake svoje nV defaultni drivery. co si o tom myslite?

Standardní

nemyslíš že sis sám odpověděl
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

ne, je to jenom moje domenka, zajimal me nazor nekoho zkusenejsiho, treba je to necim jinym, pripadne nejak rozvest, proc to pod L jde a pod W ne. k tematu mi nic konstruktivniho nereknes predpokladam.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Drivery

Ano, Linux pouziva driver, ktery je implementovan v jadru, ten vsak neumi 3D akceleraci. Zkusil bych pod linuxem nainstalovat NVdriver (lze stahnout ze stranek nvidie) a uvidis, jak se to bude chovat, docela by me zajimal vysledek...
    LINUX Fedora Core 4,
    Athlon 3000+ 64-bit Winchester, MSI K8N NEO2 Platinum edt. nForce3, ATI 9600, 160GB Maxtor, LCD NEOVO F419...

Standardní

tak nejak me to napadlo, ale v biosu uz je obraz lehce rozsypany a tam to jede taky bez nV driveru. dale si myslim, ze ve W v desktopu to jede ve 2D se snizenymi takty a zlobi to taky. karta uz je v krabici a zitra jde do reklamace, takze to nezkusim.

Standardní

Mozna by ti pomohl tenhle thread, kdy jsem resil neco podobneho:
    Rozpadavajici se obraz na MSI NX6600GT VTD128
    Taky se mi rozesiral obraz hnedka po startu win. Se starsima ovladacema mi to slo, ale vyresila to az uprava ovladacu (jeden radek v souboru)
    . . . if you dont live for something you will die for nothing
    Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 8GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
    M-Audio Revolution 5.1 | Marantz PM4001 | EPOS ELS-3 | Sennheiser HD555->595
    C7D | 17-40, 50/1.4, 100/2.8, 70-300 | 430 EX II

Standardní

karta uz je vymenena, byla skutecne KO

Standardní Re: GF6600 ve W nejde v L jde

Mě to dělala taky karta ASUS N6600GT 128MB na desce ASUS P4P800E-Deluxe. Jsem nainstaloval ForceWare 71.84 a po restartu se mi rozsypal obraz. Tak jsem to zkoušel restartovat (i tvrdě) a nic. Pak jsem vypnul PC a zapnul a od tý doby OK!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání