Case mam na zemy (plavajuca podlaha). Ked nadvihnem case, tak sa mi zda, ze ten zvuk zmyzne. Vrati sa hned, ked case znova polozim. Disk mam priskrutkovany cez gumenne podlozky a bocne plechy mam iba zasunute, nie su priskrutkovane. Este vyskusam, ci pocut ten zvuk aj bez bocnych plechov. Aky podiel na rezonancii maju pridavne ventilatory a ventilator na cpu? Myslim, ze najviac vibruje hdd.

2Gabo: mam 120, tak ako si mi odporucil a namontoval som to do Fortrona. Dal som ho na 5V, ale nejak som necitil prud vzduchu von zo zdroja a zdroj bol dost teply. Dal som ho naspat na 12V a aj tak je podstatne tichsi ako original. A aj takto je ten zdroj dost teply a nepamatam si, ci je tak isto teply ako s originalom. Inac ten ventilator som namontoval z vonkajsej strany zdroja a nie tak, ako bol original (z vnutra). Niekde som cital, ze cim dalej je vent. od prekazok, tak tym menej huci, takze som toho vyuzil.

Idem popozerat forum (aj ked viem, ze som to mal urobit skor, ale akosi nebol cas). Dufam, ze najdem nejake cool rady na znizenie vibracii.