Doufal jsem, ze uz se k tomuhle tematu nebudu muset vyjadrovat, ale bohuzel na tohle reagovat musim.Původně odeslal mISHA
2 D_a_v_i_d : Mluvil jsem o bazaru, nikoli o mise. V bazaru jde o penize a jakkoli je to smutny, vzdycky z toho plyne riziko zklamani, ztraty, pocitu krivdy atd. Proto si bazar zaslouzi trochu jiny pristup nez ostatni fora. Jinak s tebou souhlasim.
2 mISHA: Promin, ale podobne agresivni reakci pouze shazujes sam sebe. Pokud jsi cetl co jsem napsal (v coz doufam, protoze predpokladam, ze tato plamena slova mirila na me), tak jsem se asi nevyjadril dostatecne jednoznacne.
1) Nevzpominam si ze bych jmenoval konkretniho moderatora. Neslo mi o to nekoho shazovat (a timto se ti omlouvam pokud jsem se te nejak dotknul).
2) Pokud thred nebyl smazan kvuli chybejicim nalezitostem proc tedy ('a ted nemyslim to, ze trebas neuvede minimalni cenu')? Hrozne rad bych si udelal na prodavajiciho vlastni nazor, ale to jde jen na zaklade studia jeho predchozich postu. Pokud ty zavadne nekdo smaze, tak pro me jako uzivatele bez pristupu k historii fora tim v podstate zametl stopy. A to je to, o cem tu celou dobu mluvim. Neslo mi snad o nejaky muj post, tak egoisticky skutecne nejsem. Ani mi snad neslo o jakysi zmareny obchod. Slo mi o pristup k informacim. Navrh zavadne thredy v bazaru zamykat misto mazani mi prijde srozumitelny a realizovatelny. Ostatne rada moderatoru to tak dela.
3) Nikdy jsem netvrdil ze jsem schopny nebo znaly. Jen jsem veril, ze tohle je demokraticke forum, kde mohu vyjadrit svuj nazor. Netvrdim ze jediny spravny, ale snazim se premyslet nez neco placnu.
4) Ano, pokud potrebuji s necim poradit, klidne se zeptam. A vazim si lidi ktery si najdou chvili casu aby mi poradili. Vetsinou se ani neptam za sebe, ale snazim se zjistit informaci pro nekoho tretiho. Obraci se na me skrze pocitace kamaradi v nesnazich a ja ne vzdy jsem schopen jim jednoznacne a fundovane odpovedet. Kdykoli ale rad prispeju svym nazorem a radou k problemum dalsich uzivatelu fora. Pokud mam pocit ze mam k tematu co rici.
5) Bohuzel mi casove moznosti nedovoluji plne se venovat funkci moderatora, pokud bych podobnou funkci vykonaval, tak jedine na 'castecny uvazek'. Studuju prezencne VS mimo svuj predchozi obor a k tomu prace na plny uvazek. Alespon jsem symbolicky prispel do sbirky na forum. Coz neuvadim, ze bych cekal slavu, jen reaguji na ty naznaky sobectvi.
Howg