Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: 08/05 ADSL router

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní 08/05 ADSL router

Ahoj, tak po špatných zkušenostech s adsl routerem SMC 7904BRB (vytuhávání netu, pak novej kus, dělá to zase) se s kamošem (máme net dohromady) poohlížíme po nějakým novým routeru, mělo by se na něj dát připojit aspoň 4 pc, cena kolem 2000,- a měl by se dát koupit v Brně.
    Zatím se mi líbí tendle: http://shop.computershop.cz/eshop/de...rj-11-4x10-100
    Co na něj říkáte? Nemá ho někdo? Kdyžtak mi pls napiště jakej router máte a jak jste s ním spokojeni... Díky moc ...

Nebo co tento:
    http://shop.computershop.cz/eshop/de...b-vc-splitteru

Jo a bylo by fajn, kdybych to koupil na cybexu, páč od tama máme i ten SMC a taky to mám 30m od baráku .

EDIT: jo a taky, aby sme mohli být na dc++ aktiv...
    EDIT2: jo a nevím v jaké fázi je adsl2, ale kdyby pak ten co si koupíme šel pomocí novýho firmware na to dát, tak by to bylo ok...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Junior Member
    Vliv
    254

Standardní

Mám u nás Wi-Fi sít asi kolem 10 lidí a mám normální modem co dodává poskytovatel internetu (Zyxel Prestige 650H-33 nic moc)nemám problém kromě DC++ tenhle program dělá hodně laciném modemům problém hlavně když je jich tam víc kdo ho používá... Jinak chce to od někoho půjčit a vyzkoušet spíš abys měl jistotu
    PC: CPU:Duron 1GHz, MB: ECS K7S5A, RAM: 2x256MB DDR266, HDD: Maxtor 160GB + WD 40GB, GK:Sapphire Radeon 9000 atlantis pro 128MB, ZK: SB Live 5.1 + Genius Home Theater 5.1,CD-RW HP 16x10x40x, Zdroj: Fortron FSP350-60PN(PF) 350W, Monitor: Adi P950, Keyboard+mouse: Genius Wireless WinTouch Optical Office, Internet: WI-FI(Alvarion, Mikrotik)
    Notebook: Prestigio Nobile 1570 PM1,73G, 60GB SATA, nVidia GeForce Go6600 128MB,...
    www.wifizdanice.cz

Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Hm, já právěže nemám tu možnost si to půjčit.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Perfect_
    Hm, já právěže nemám tu možnost si to půjčit.
    a co takhle si to koupit pres net a v pripade, ze to nevyhovuje to vratit?
    bezna praxe
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

No právěže bych pak zase čekal, jak bych to posílal zpátky a objednával novej a to se mi nechce. Myslel jsem, že mi tady prostě pár lidí napíše, jakej maj typ a jak jim vyhovuje a to je vše .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Perfect_
    No právěže bych pak zase čekal, jak bych to posílal zpátky a objednával novej a to se mi nechce. Myslel jsem, že mi tady prostě pár lidí napíše, jakej maj typ a jak jim vyhovuje a to je vše .
    ale sam vis, ze tohle se strasne spatne radi
    jednou jsem mel taky problemy s odpojovanim, uz jsem nevedel, co mam delat
    pak jsem vymenil modem(USB za R-45J-proste ten do sitovky) a problemy zmizely
    kamos si pujcil ten muj modem do USB a slapal mu bez problemu
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

No já si myslím, že to prostě ten router co máme nedává, měli sme tam tři komply, z toho dva v plným vytížení, tak jsem myslel, že mi tady někdo napíše, že třeba ten D-LINK má, a že na tom má 4 komply ve vytížení a já bych si ho šel prostě koupit. Samozřejmě vím, že to může být u každýho jinak, ale stejnak bych si nějakej koupil, a když si koupím, ten co mi někdo tady poradil, tak mám přece jen o trochu větší šanci, že bude ok...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Koupil jsem ten D-LINK a zatím spokojenost, kdyby byl nějakej problém, tak to sem hodím. Jo a taky sem se ptal, jestli měl u toho SMC stejnej problém a prej to občas není kompatibilní s poskytovatelem, a když jsem se ptal s jakým, tak prej většinou s Nextrou, čili Telenor a já mám Volnýho, čili taky Telenor.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání