Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: ST 510i jako switch a router pro 2 PC ?

Standardní

mam 4.2.3, ale asi to bude stejny jako 4.2.7

Jestli si to chces nastavit u sebe rucne, musis si dat IP z rozsahu modemu a jako branu i DNS nastavit adresu modemu. Ale klidne tam nech ziskat ze serveru DHCP a pak napis do browseru IP vychozi brany, jakou jsi dostal.

Nastaveni IP modemu:

menu Advanced / IP Addresses /
    New
    -IP address properties:
    ---Interface: eth0
    ---Address/Mask: adresa modemu/maska (treba 192.168.0.254/24 )
    ---Translation: none
    Apply

DHCP klidne nech zapnuty pro nove prichozi, jen by nebylo od veci ho prenastavit na novej rozsah:
    menu Advanced / DHCP / Address Pools .... pak podle vzoru toho, co uz tam je prednastaveny ve starym zaznamu, jen podle sebe. (Server,Gateway a Primary DNS nastav adresu modemu). Pak smazat zanamy v Server Leases a starej rozsah DHCP, pripadne starou IP modemu, ale tu tam muzes klidne nechat.

Az ti to vsechno pojede, jeste "Save all'
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Standardní

Diky moc, nevis ja se da zmenit adresa modemu pres web ?
    Ja jsem to udelal pres toho pruvodce co je na cd.

To je zmenil jsem ip modemu na 0.16 a u PC ktery chcu aby mohli na net jsem dal branu a DNS tech 0.16.

Ale zajimalo by me jestli se to da nejak zmenit pres web, ta adresa modemu.

EDIT: tusim ze pres web by to bylo takhle:
    Ipadress Table. tam bych vamazal type user a vytvoril bych novou, nova IP by potom byla adresa modemu, ne ?

Nechce se mi to zkouset, kdyz mi to tec jede
    EDIT2: Mohl by si mi jeste hodit postup jak nasdilim PC, ktere nema pristup na net, pouze ICQ
    Epox 9NDA3+ (nForce 3 Ultra 250) | CPU AMD 64 3000+ | 512 MB RAM | HDD Seagate Baracuda 160 GB 7 200 ot/min | Ino3D GeForce 6600 GT | Samsung SyncMaster 793s | TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802 | MIDI Tower |
    gentoo+AMD64+XFCE

Standardní

Tak jeste jednou .... je mozny ze mas trochu jinou struktutu menu. Ja to delal vzdycky pres web.

Nastaveni IP modemu:

http://10.0.0.138 (nebo adresa modemu)

menu Advanced / IP Addresses /
    New
    -IP address properties:
    ---Interface: eth0
    ---Address/Mask: adresa modemu/maska (treba 192.168.0.254/24 )
    ---Translation: none
    Apply

Musis vytvorit novou, pak nastavit ostatni pocitace na novou a az pak pujde smazat stara. Ale mazat ji nemusis.

Kdyz si das Save All, muzes pak zkoset jak chces a kdyz modem vypnes zapnes tak je tam kde byl. Nebo jde konfigurace ulozit a pak natahnout zpet.

To jako chces, aby melo PC pristup jen na ICQ a na inet ne? No potes koste ...
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání