Citace Původně odeslal Hardman
Citace Původně odeslal MK2
Nic ine ako vychadzajucu kartu Creative X-Fi by som nebral, ta karta bude vo viacerych vyhotoveniach, s viacerymi verziami, a urcite bude vo vsetkych smeroch lepsia ako vsetko co je na trhu, je to uplna revolucia vo zvuku , viac na www.soundblaster.com
Ja vim: "Windows 98 budou rychlejsi a stabilnejsi nez predchudci, vcetne plne podpory noveho HW, jako napr. USB scannery, ze... "

Vcera jsem koupil Audigy 2 a dela to vsechno mozny jenom ne, ze by to normalne hralo. Je to nejenom horsi nez SB128, je to horsi i nez CMI. takze jedu z5 na SB 128. Nic lepsiho jsem zatim nenasel, s ESI Juli@ a M-Audia mam strach kvuli driverum, jinak bych asi do nich sel, verim, ze zvukove je to asi nekde jinde (to uz je oproti Creativum i integrovana AD Cadenza..) Ja chci normalni zvukovku na stereo bez blbych DSP
prostorovo-pitomych efektu na dve veci, ktery akorat toci fazemi... Mate-li nekdo neco jako Juli@, prosim o zkusenosti a stabilitu driveru
Ja mam tu M-Audio Transit pres USB a vubec si nestezuju. Filmy a hudba fakt moc dobry, co se tyce zvukovy stranky. Driv jsem mel Creative Audigy 2 NX USB. Jinak drivery jedou v pohode, akorad s DTSkem u filmu mam malinko problem - zezacatku hluchy a pri proklikani filmem se DTS chytne a jede OK, jinak DolbyDigital jede skvele a stereo, proste parada - velka spokojenost. Ja hry nehraju.