Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: OC 3000+ Venice (aneb kazdy nekdy zacinal tak name nervete:)

Standardní OC 3000+ Venice (aneb kazdy nekdy zacinal tak name nervete:)

Mno chci si koupit CPU: ADM Athlon 3000+ Venice, MB: Asus A8N-E, RAM: A-data 512/400mhz dual pack, Chladiš: AC freezer 64 ... a zajímala by mě nějaká stabilní nejvyšší hranice... THX (a hledal sem to docela dlouho a nenašel tak na mě neřvěte kua a mejte trochu dobreho srdce vy agresivnii

Junior Member
    Věk
    36
    Vliv
    248

Standardní Re: OC 3000+ Venice (aneb kazdy nekdy zacinal tak name nerve

Citace Původně odeslal McRoi
    Mno chci si koupit CPU: ADM Athlon 3000+ Venice, MB: Asus A8N-E, RAM: A-data 512/400mhz dual pack, Chladiš: AC freezer 64 ... a zajímala by mě nějaká stabilní nejvyšší hranice... THX (a hledal sem to docela dlouho a nenašel tak na mě neřvěte kua a mejte trochu dobreho srdce vy agresivnii
    na vzduchu 2.2-3Ghz

Standardní case

jo a jeste mam takovou... mno hodně děravou CASE (jestli to teda pomůže) Yesico openair... tady je obrázek http://www.halloweencomputers.com/~i...enairblack.jpg .... jinak ta bedna ma tu mriz na obou bocich i nahore ... ?? jak moc to pomůže
    ... PIII 450Mhz

Junior Member
    Věk
    36
    Vliv
    248

Standardní Re: case

Citace Původně odeslal McRoi
    jo a jeste mam takovou... mno hodně děravou CASE (jestli to teda pomůže) Yesico openair... tady je obrázek http://www.halloweencomputers.com/~i...enairblack.jpg .... jinak ta bedna ma tu mriz na obou bocich i nahore ... ?? jak moc to pomůže
    a cemu to ma pomoct, hele nikdo ti nerekne jak vysoko ti ten procak pujde muze se zastavit na 2.2-2.4Ghz nebo ti muze jet i na 3Ghz je to o stesti, precti si to tady trochu a nebudes se muset ptat

Standardní

:-$ ... nemám rád náhody ... ach jo tak se budu modlit k Teutatisovi
    ... PIII 450Mhz

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

takze

a) tvuj podpis neodpovida pravidlum ( zadne obrazky ) a pokud o nej nechces prijit, tak ho honem zmen

b) nikdo tu neni agresivni, ale muzes vyuzit threadu, ktere tu jiz probihaji k temto otazkam a nezakladat novy.

c) stabilni hranice je vzdy kus od kusu, takze se neda globalizovat.

d) lock ( a znovu upozornuji na bod a )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání