AGP lock nastavim dost tezko, kdyz zadny AGP nemam )) S tema pametma to zkusim, ale 100 je hrozne malo, to bych musel jet na 400, coz je unreal. HTT nasobice jsem zkusil vzdy uplne vsechny, u tech dvou Neo4 a neo3 to najelo naopak nej na 1 a 1.5x, ale to je hrozne malo.. koupim DFI a pak se uvidi, dik za rady

Citace Původně odeslal richie08
2petrik
Je hodne velka alchymie - o rad vetsi nez na SocketA.Hodne dlouho mi trvalo nez jsem se s tim popasoval. Ja se napriklad nemohl za boha dostat pres FSB250. Uz jsem to chtel vzdat s tim, ze vic ta deska holt vic neda a pak jsem rejpl do delicky pameti a hle, najednou to slo az nad 300.

Je treba dodrzet jiste veci>
  1. aktivovat AGP lock (nastavit 67MHz)
  2. disk mit pripojen mimo interni radic ovlivnovany FSB + vypnout v BIOSU
  3. delicka pameti nastavena na 100. Ja mel problem s pameti nebot pri delicce 200 jely az do 470, ale pri delickach 133 a 166 nebylo mozno ani za boha dosahnout hodnoty 400!!! Chvili jsem si myslel, ze to dela SPD, ktery pro DDR333 nastavuje lepsi casovani, ale chyba lavky! DDR400 jsem zkratka nepokoril s zadnym casovanim (delicky 133 a 166)

Proto zacni s delickou 100 a s manualne nastavenym casovani podle SPD pro DDR400. Tim vyloucis 60% problemu. Az zjistis limit CPU ci desky, zacni si hrat s pametima.
  4. U te MSI fungovaly nasobice pro HT jen 3 a 4. Pro hodnoty 1 a 2 vybec komp nenajel, takze bacha!

Staci prehlidnout nejakou blbost a proste to nepojede. K tomu si jeste pripocti specifika desky ci BIOSu daneho vyrobce a mas co delat na hodne dlouho. Jinak preji Good luck pri ladeni.